reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Asus F3JP kullanıyordum, anakartımı bilgisayarcı tamir ederken yaktı. Bir de Asus F3F var elimde. Şimdi ben F3JP nin core2duo işlemcisini ve ramlerini F3F e taksam problem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Ram ve işlemciyi rahatlıkla taktırabilirsin ama adamlar ekran kartından kandırmışlar seni. Eşdeğer değil sana verdikleri notebook. Seninkinde Ati 256mb ekran kartı varken yeni verdiklerinde intel GMA var. Yerinde olsam sonuna kadar çirkeflik ederdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 anakartın sayfasına gidiyorsun hangi cpu ları desteklediğine bakıyorsun İşlemcin varsa listede sorunun kalmıyor Edit:anakart degilmiş notebookmuş ama cevap değişmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 adamlar onu bile vermedi f3f kardeşimin bilgisayarı. ben yalnızca f3f i biraz daha düzgün kullanayim diye ram ve işlemciyi takmak istiyorum. sorun olmaz mı yoksa sayfasından bakmam mı gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 http://laptopcu.blogcu.com/asus-f3f-laptop-notebook-ozellikleri/1078013 nerden kontrol edeceğimi bilmiyorum da bakabilir misiniz aceba core2duo işlemci direk kullanılabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 F3Jp http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/F3Jp/#specifications F3F http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/F3F/#specifications Her ikisi de aynı işlemcileri destekliyor. İkisi de DDR2 533/667 ramler ile çalışıyor. Sorun olmayacaktır. İşlemci değiştirmek tam bir işkence olabilir yanlız. Dikkatli ol söküp takarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Teşekkürler, neye dikkat etmem gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Notebook kasaları bir sürü klips ve vida ile tutturuluyor. Hiç beklemediğin bir yerden bir çatırtı duyabilir ve notebook'u çalışmaz duruma getirebilirsin. Ayrıca şerit kabloların nereden çıktığına nereye takıldığına dikkat ederek açmanı öneririm. Notebooklar çok rahatız edici. Normal pc gibi değil fanı çıkart klipsi aç işlemciyi değiştir gibi olmuyor. Bilgin varsa yap ama şimdiye kadar notebooka bulaşmadıysan bunu 3 - 5 paraya kıyıp taktırtman senin için çok daha iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar