Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

map hack

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

gosulara denk gelmişsin sen ladderda :P

not : var var zaten maphack betadan beri bu disconnect hacki çıktığında kurcalamıştım adamlar diyor betadan beri işte x hackerdan alıyorum öyle public yaymıyor çok az kişiye parayla veriyor mis gibi de çalışıyor falan diye, yani hem mh var , hem kullanan var, hem de mis gibi yakalanmadan takılıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

gosulara denk gelmişsin sen ladderda :P

not : var var zaten maphack betadan beri bu disconnect hacki çıktığında kurcalamıştım adamlar diyor betadan beri işte x hackerdan alıyorum öyle public yaymıyor çok az kişiye parayla veriyor mis gibi de çalışıyor falan diye, yani hem mh var , hem kullanan var, hem de mis gibi yakalanmadan takılıyorlar.

şikayet edilince banlanıyor olmaları lazım. oyunu kavrayan biri mh kullanan birini rahat farkeder. replayda sürekli gölgelere filan bakıp scout etmeden anti-counter yapıyosan açıklamayla beraber şikayet edince 1 ay içinde banlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

Son günlerde ladderda scoutsuz oynayan ve taktiğimin antisini yapan , yerimi direk bulan adamlara rast geliyorum bukadar teseadüf olamaz gibi geliyor map hack çıkmış olmalı oyunun içine edicekler gene .

Sleeep'e bunun şikayetini çok yapmışımdır :P Şaka bir yana her ne kadar ezik bir diamond liginde olsam da aynıları başıma gelmiyor değil.Tamam belki o kadar über ağam şaam bir oyuncu değilim ama proxy attığım tech binalarının ne olduklarını da görüp oyun sonunda "Hahahahaha fail player's noob proxys" yazmaları da teasdüf olamaz....
Sosyal ağlarda paylaş

inyourmind said:

Oymanq said:

Son günlerde ladderda scoutsuz oynayan ve taktiğimin antisini yapan , yerimi direk bulan adamlara rast geliyorum bukadar teseadüf olamaz gibi geliyor map hack çıkmış olmalı oyunun içine edicekler gene .

Sleeep'e bunun şikayetini çok yapmışımdır :P Şaka bir yana her ne kadar ezik bir diamond liginde olsam da aynıları başıma gelmiyor değil.Tamam belki o kadar über ağam şaam bir oyuncu değilim ama proxy attığım tech binalarının ne olduklarını da görüp oyun sonunda "Hahahahaha fail player's noob proxys" yazmaları da teasdüf olamaz....

Ya o değilde mapin bir ucuna dark binasını atıyosun atağa gidiyosun zerge heryerde spore var sunkendan çok. Diyorumki bunu nası tahmin etti adam dediki içeriye kapandı dark gelcek diye! Peki 4gate rush gelsem napcaktı bu adam dark binası mapin bir ucunda görmemiş. Bu sefer 4 gate pushluyorum ne spore var ne bişe zibil gibi roach var.

bu adamlarmı çok dengesiz yoksa birisimi mh yapıyor yada banamı rast geldi. Biri içeriye kapanmış protossun dark binasını görmeden sporeları döşüyor , 1maç sonraki adamda aynı harekete karşı roach kusuyor ama spore'u yok fakat 2side antimi yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ittoryu said:

full zergling mi gelseydi. get over it broah.

detayı anlamadın sanırım.

-2 zerg var 2side içerde ne bastığımı görmüyor. Bir tanesi 4gate pusha hazırlıklı mass roach basıyoken , öbüründe ordu yok ama her yere spore atmış dark binamı görmeden darka hazır bekliyo beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu biraz da oyunu okumakla oluyor olabilir. Yani kaç gas aldığına bakar ya da army supply'ına bakarak anlar. Ama hiç bakmıyorsa bir sorun var. Day9 son daily'sinde scout yapmadan tahmine yönelik nasıl oynanacağını göstermişti. Ona bir bak istersen, ama hiç ünitelerini bile bir iki zergling'le scout etmiyorsa maphack olabilir.

Bu arada Day 9'ın videosu daha iyi açıklar demek istediğimi:

Sosyal ağlarda paylaş

Dostum ben 10 senedir strateji oyunu oynuyorum ve starcraft 1ide 2'yide çıktığı zamandan beri oynuyorum. Rakibi okumanın ne demek olduğunu az çok biliyorum.

Rakiplerim fruid dealer yada losira değil. Bu adamlarda benim seviyem master oyuncuları. Birden fazla maçta dark binasını gizli yerlere basmama ve rakibin görmemesine rağmen base başına 2 spoer basan adamlara rast geldim.

Birincisi void ray spore'la tutulmaz queenle tututlur bunuda maste oyuncusu bilir yani adam darka hazırlanmış. 2.cisi ordusunun azlığı gelebileceğim sağlam bir 4gate'le maçı kazanabilirdim. Sadece gate'leri görüp bu dark yapıyor demek nasıl bir oyun okumadır o kısmı bilemiyorum ama baseden çıkıp expte alabilir maçı late götürmemi engelleyemezlerdi ama sanki bir şekilde dark geleceğinden eminlerdi bu kısmı canımı sıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şu var sporelara gelen buff 6 snde kök salması durumu çok iyi anti air yaptı , voide değil de phoenixe karşı defans için basılıyor 2 tanesi ayrıca dt yi de defanslıyor kısacası
1 evo + 4 spore = 500 mineral gibi bişi ve 2 taktiğe karşı yenilmekten koruyor biraz safe play...bir de eskisi kadar sunken abanmıyorlar warpgate vakti uzadı diye ünitelerle tutabiliyor genelde roach abanarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Oymanq said:

inyourmind said:

Oymanq said:

Ya o değilde mapin bir ucuna dark binasını atıyosun atağa gidiyosun zerge heryerde spore var sunkendan çok. Diyorumki bunu nası tahmin etti adam dediki içeriye kapandı dark gelcek diye! Peki 4gate rush gelsem napcaktı bu adam dark binası mapin bir ucunda görmemiş. Bu sefer 4 gate pushluyorum ne spore var ne bişe zibil gibi roach var.

bu adamlarmı çok dengesiz yoksa birisimi mh yapıyor yada banamı rast geldi. Biri içeriye kapanmış protossun dark binasını görmeden sporeları döşüyor , 1maç sonraki adamda aynı harekete karşı roach kusuyor ama spore'u yok fakat 2side antimi yapıyor.

early double gas filan gördüyse void gelecek diye tırsmış olabilir. şans olabilir yani. replayda adama göre ayarla kamerayı, dark attığın yere gölge olmasına rağmen bakmış mı ona bak, bakmamışsa muhtemelen baldır.

edit: voidray queenle tutulabilir ancak phoenix gelirse tutamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathWarrioR said:

Oymanq said:

inyourmind said:

Oymanq said:

early double gas filan gördüyse void gelecek diye tırsmış olabilir. şans olabilir yani. replayda adama göre ayarla kamerayı, dark attığın yere gölge olmasına rağmen bakmış mı ona bak, bakmamışsa muhtemelen baldır.

edit: voidray queenle tutulabilir ancak phoenix gelirse tutamazsın.

Replaya tekrar bakacağım. Yanlız dark binasını görmesine imkan yok , 4 kişilik mapte boş bir locationda pylon atıp oraya dark binasını bastım okadar yıllık scciyiz gösterirmiyim ben adama dark binasını :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer yerini çarpraz pozisyonda falanken buluyorsa bir gariplik olabilir ama dt'lere hazırlanmak için binayı görmeye gerek yok (en azından Terran olarak) 6-7 dakika civarı Toss'un hala expo almadığını görürsem scan saklar ya da turret yaparım ben mesela. Zerg için de geçerli bu, zaten 6-7 dakika expo gelmediyse ve 4 gate de gelmiyorsa iki seçenek var: Void ya da DT, ikisi için de spore crawler gayet etkili. DeathWarrioR'un dediği gibi şüphelendiğin replayleri bir de rakibin kamerasından izle.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam mh varken biraz dikkatliyse yakalamak zor.
Sadece minimap'ten oynaması yeterli. Minimap'ten kırmızı build'leri görüp oraya overlord, bir tane ling vs gonderip sanki scout muş gibi bakabilir. Kalabalık ordusunu takip edebilir veya güya scout ettiğin teknolojiye dair 3-5 adam minimap'ten nereye hareket ediyorsa ona göre önlem alabilirsin.
Kısacası mh var. İspatı: http://www.youtube.com/watch?v=LBOrDptVtak
Kendini akıllı zanneden oyundan zevk almayı bilmeyen tipler kulllanırsa yakalaman da zor. Yakalanılırsa ban atılıyor ama bu zaten blizzard'ın tekrar account satmak için istdiği bişi.

Bu konu daha önce tartışılmıştı, hatta blizzard forumlarında buna dair sorgu postum da var. Takip etmek istersen:

MAPHACKS AND NO BLUEPOST, STRANGE?
http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/1776391896
Sosyal ağlarda paylaş

Terranlar aslında proxy dt'yi çok güzel yerlerden bu zerg oyuncularının hele ki benim gibi bir diamond ligte über bir derecede oyunu okuma yeteneklerine sahip olmadıklarından ve gazımı çalmalarına rağmen ben inat olarak halen dark basmama rağmen bunu görüp Oyman'ın da dediği gibi spore abanınca artık ister istemez......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...