stareus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 slm arkadaslar swg den artık cıddı baydıgım ıcın bırakmaya karar verdım su sıralar hangı oyuna takılsam dıye dusunup duruyorum:)) fıkırlerını ve goruslerınızı beklıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Saga of Ryzom[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Hala SWG oynuyorum ama, EQ2 çıktığı gün hesabımı açtıracağım (Ayrıca şimdi sipariş veren arkadaşlara, hediye magical bot veriyorlar :) ) Bir yandan bu hesapla da girer miyim onu bilemem artık. Ama şurası kesin ki, Everquest2 harika birşey olacak :)[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Tabiiki WoW[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 wow da hüsran olucak :) *tarışma çıksın ister*[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 O kesin heyd :) Blizzard a saygım sonsuz, ama WoW işi yaş.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Wow kesinlikle bir hayal kırıklığı olacak. zaten adamlar ne yaprsa yapsın hayal kırıklığı olacak - o kadar şişirildi ki beklentileri karşılaması imkansız. Ben CoH öneririm. SWG kadar ciddi bir oyun değil ama çok eğlenceli. Sanıldığı gibi de tekdüze de değil. Keyif alacağınızı umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 swg yi coktan briakmis biri olarak wow wow wow diyorum. betasini oynama firsatim oldu ve butun beklentilerimi fazlasiyla karsiladi. hem ne kadar husran olabilirki? swg bence tam bir rezaletti hic bir online oyun bence ondan daha kotu olamaz o yzuden icim rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patrone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 tabikide WoW[signature][hline]Rhino Ceros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 penth nerden ön sipariş werilio biliomusun EQ 2 için?[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 illa bi yere akıcaksanız EQ2 derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: orcun_okm, 16 Eylül 2004 19:29 tarihinde demiş ki: penth nerden ön sipariş werilio biliomusun EQ 2 için? http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B645832A http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B645384A[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 EQ 2 , biraz EQ nin aynisi gibi duruyo, ayni silahlar ayni zonelar, bitek grafikler degisik. Ben WoW u daha cok bagendim grafic acisindan ama tabiki eq2 ilk goz agrim almazsam olmaz , bakarsin ikisinide alirim.[signature][hline]Madturk Eclipse RIP TOI Eclipse RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 wowun 10 günlük stress testine katılıp günde 18 saat nonstop oynamışlardan biri olaraktan, oyunun çok çok güzel, grafiklerin falan müthiş atmosfer hissi yarattığını söyleyebilirim. çizgi grafikler sizi aldatmasın, öle 3-5 ekran görüntüsünün oyunun süper olan atmosferini yatsıtamadığını söyleyebilirim rahatlıkla :). oynamak lazım kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ya wow u illaki alıp oynayacam da bu eq2 nedir ben baktım biraz ekran goruntulerine çok boş geldi bana bu oyun nedense milelt çok seviyor eq oynamadım daha once onu da belirteyim de...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bi de norak 10 gun gunde 18 saatle nasıl closed beta account kazanamadın sorarım sana :) rahat bi lvl 40 olman gerek...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bende wow düşünüyorum ama eq2 nedir bende pek bilmiyorum...[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Master Rifleman - Master Swordsman - Fencer Imperial Colonel Satto of Eclipse (R.I.P) Master Doctor - Master Politician - Artisan Mayor of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ben lvl kasmadımki oynarken :) benim hedef 20 idi, ben 23 oldum daha ne :) gezdim dolaştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ben de oyuna ilk başladımda gezinirim ilk hafta bi lvl 10 15 olduktan sora... daha sonra başlarız esas kasışlara...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: fortinbras, 17 Eylül 2004 13:02 tarihinde demiş ki: ya wow u illaki alıp oynayacam da bu eq2 nedir ben baktım biraz ekran goruntulerine çok boş geldi bana bu oyun nedense milelt çok seviyor eq oynamadım daha once onu da belirteyim de... Ehehe Evercrack i bi kere oynayan bırakamıyor zaten, oynasan EQ2 diye zıplardın olduğun yerde :P[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bilemiycem valla hiç oynamadım oynama imkanım da yok gibi şu an...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar