Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangı oyuna akıcaz sımdı ?? :)) (sufı ve arkhonen harıc :)) )

stareus

Öne çıkan mesajlar

Hala SWG oynuyorum ama, EQ2 çıktığı gün hesabımı açtıracağım (Ayrıca şimdi sipariş veren arkadaşlara, hediye magical bot veriyorlar :) )

Bir yandan bu hesapla da girer miyim onu bilemem artık. Ama şurası kesin ki, Everquest2 harika birşey olacak :)[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others.

BULL SHIT
Sosyal ağlarda paylaş

Wow kesinlikle bir hayal kırıklığı olacak. zaten adamlar ne yaprsa yapsın hayal kırıklığı olacak - o kadar şişirildi ki beklentileri karşılaması imkansız.

Ben CoH öneririm. SWG kadar ciddi bir oyun değil ama çok eğlenceli. Sanıldığı gibi de tekdüze de değil. Keyif alacağınızı umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orcun_okm, 16 Eylül 2004 19:29 tarihinde demiş ki:
penth nerden ön sipariş werilio biliomusun EQ 2 için?

http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B645832A

http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=B645384A[signature][hline]MSN = [email protected]

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

wowun 10 günlük stress testine katılıp günde 18 saat nonstop oynamışlardan biri olaraktan, oyunun çok çok güzel, grafiklerin falan müthiş atmosfer hissi yarattığını söyleyebilirim.

çizgi grafikler sizi aldatmasın, öle 3-5 ekran görüntüsünün oyunun süper olan atmosferini yatsıtamadığını söyleyebilirim rahatlıkla :). oynamak lazım kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 17 Eylül 2004 13:02 tarihinde demiş ki:
ya wow u illaki alıp oynayacam da bu eq2 nedir ben baktım biraz ekran goruntulerine çok boş geldi bana bu oyun nedense milelt çok seviyor eq oynamadım daha once onu da belirteyim de...

Ehehe Evercrack i bi kere oynayan bırakamıyor zaten, oynasan EQ2 diye zıplardın olduğun yerde :P[signature][hline]MSN = [email protected]

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...