sostizm Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ben sıkıntı çekiyordum sararmış DO mu yoksa +3 training mi daha çok işe yarar? Tamam biseyi artırıyor da ne kadar arttırıyo? gibi pek çok sorum vardı. Rehberlerde de "daha iyi" ve "daha kötü" gibi yorumlar gördüydüm. Burada çok net bir tablo var. isime yaradi umarim sizinde isinize yar.
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ellerine saglik[signature][hline]Silezya - Justice Kahraman - Justice
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Bunu da sticky yapalım bari. Daha çok şey bekliyoruz senden Adasu, ellerine sağlık.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 iste bir tane daha alttaki dizilimlerimi incelediğimizde 1 tane accurasy gerisi dmg kullanmak en avantajlı slot kullanımı olduğu ortaya çıkıyor. Eğer sadece 1 slot varsa acc. veya dmg seçimi power'a göre değişiyor ama pek de farketmiyor hani. 2 slot varsa 1 acc. 1 dmg. daha fazla slotladıysanız kural ayni mutlaka 1 acc. gerisi kaç tane varsa dmg olarak doldurmak gerekiyor. Bu konuda epey ders çalıştım :)Ben blaster olduğum için dmg powerlarına öncelik verdim, diğer powerlarla ilgili de yakında yazacağım. iyi oyunlar[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eğer device seçtiyseniz secondary power olarak targeting drone zaten bir accuracy enhancement olarak davranıyormuş. yani full dmg + trg. drone en faydalı kombo olurmuş...[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice]
Öne çıkan mesajlar