ArndioL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Merhaba, Cok eskiden üyeliğim vardı burda az biraz muhabbetim olan insanlar hatırlar belki, ne kadar zaman geçti ben bile hatırlamıyorum orası ayrı. Yine damladım buraya kısacası :D Adım Ekin & Verşan bu arada :D eskiden nick'im neydi hatırlamıyorum :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hoşgeldin , lakin isminizde &-$½$½{{£#$>£>£#[ gibi karakterleri kabul edemiyoruz lütfen tekrar deneyiniz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hg, o zamandan bu zamana çok şey değişti tabi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 buraları hep dutluktu kardeş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 eski nickini hatırla öyle gel Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 o L nie büyük o L? hadi biz 6 sene önce aldik da nicki... hos geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArndioL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Eski niki boşverin , & 'de orda 2 ismim oldugu için ''ve'' anlamında, he L ' de soran biri cıkarsa ''bilmiyorum'' demek için büyük :D HOşbulduk genclik :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ekin kız ismi gibi ama ekin varşan algılanamadı hoşgelsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArndioL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Erkeğim desem çözülür sorun :D Teşekkürler hoşbulduk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArndioL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Hoşbulduk.. Eski hesabımı buldum da , adminle nasıl iletişime geçebilirim bilen var mı? Mail'i fln kapanmış, 6 sene önces, hatrlamıyorum şifreyi falan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 h.g Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 git Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.