Masakari Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Aranızda google'a reklam veren var mı ? Kendi sitelerinden bilgilere baktım az çok birşeyler oluştu kafamda ama tam olarak nasıl kullanacağımı tam çözemedim. Özellikle fiyatlandırma olayını , en yüksek tıklama fiyatını veren listede ilk sırada alıyormuş mesela. Şimdi ben günlük limit belirlesem , tıklama olsada olmasada benden o limit tutarını alırlar mı ? Mesela ben günlük 5 TL limit koydum ama o gün 2 TL lik tıklama oldu benden kaç lira alacak google ? Sonra keyword başına para ödeniyor mu yoksa Allah ne verdiyse yardırayım mı ? Aramalarda tüm bölgeleri mi işaretleyeyim yoksa sadece TR mi takılayım ? Bu bölge olayınında fiyata yansıması var mı? Kendi tuto suna bakındım reklam versem veririmde ay sonu fatura girmesin sonra kol gibi. İstediğim min ödeme max verim.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 patideki Sereglin search engine marketing yaptı baya ona sorabilirsin veya o görür cevaplar hepsini , deneyimlidir. edit: taksimde şu an yarın görür yazar :P
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Ben bi ö.m atam o zaman kendisinede konuya bi el atsın
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 öm kutuna bak :P profesyönel şekilde yardımcı olabilirim.
Öne çıkan mesajlar