Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oha falan oldum

Norton_Antor

Öne çıkan mesajlar

bende herkes gibi okular açılınca üst dudağıma kadar gelen saçı(ouch hatırlatmayın bana) kestirmek zorunda kaldım.6 gün oluyor bu oaly olalı.ama saçım tam yarım cm uzadı bu kadar zamanda.nasıl oluyor yo çok mu hayvanım ben?çoğu kişinin ayda bir cm falan uzar.(nerden anladın saçmalama falan diyorsanız belirteyim kulağın üstündeki kısım tam tek bir hizada kesilmiş oluyor oradaki farktan anladım)

neyse biraz komedi oldu dalga geçecekseniz hazırım ben.hem insan kendiyle dalga geçebilmeli:)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

benimde gitti saçlarım malesef sistem budur ama son senem ayet memnunum yeni saçlarımdan:D[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh lise 3 un ılk gunu benı kovmuslardı kapıdan mudur yardımcısı Herkes bana bakarken hemde ıstıklal marsı soylemek ıcın beklenıyo herkes sessız geldı adam tuttu kolumdna sittir git dedi usulcada Cekti iteledi attı benı okulun %80i bana bakıyo.

Ama hayvanlık yapmıstım kaubl edıyorum. Okulun ılk gunune Omuzlara gelen saçla gitmek hayvanlıktı yani :)

eh şimdi okul bitti yine omuzlara geldi saçlar daha bile uzadı hatta, karışan yok elleşen yok ohh =)[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

said:
cmrownz, 17 Eylül 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
abi herkez sacini kesitrmetten sikayetci benimde ense tarafi oyle acayip uzun kestircem pazar

bende uyuz oluyorum ne güzel uzatıyordum bu yaz :([signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar bazen aşıo.. geçen gün dolaşırken görmüştüm. adamın teki beline kadar saçlarıyla sarışın ve ipek gibi saçlar. ulan dedim nası becerion sen bööle yapmayı bunu yaa yuh dedim direk ipek gibiydi saç yav..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Sosyal ağlarda paylaş

*!Hepsine bakar dalga geçer,konservatuvarda okuduğuna şükreder*

:)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..