HaploNexus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 M.Atk ve Cating speed hesaplamalarının nasil yapıldığını bilen varmi? M.Atk INT ile alakali ama benim merakim INT 1 arttiginda Matk kac artar ve ayni sekilde WIT 1 arttiginda casting speed ne olur C2 gelince Base statlar degistirilebilecek ve B Grade setler yine INT WIT degisikliklerine sebep olacak. Ancak neyin ne kadar etkisi var bir turlu cozemedim. Prima Guide da yazan formul de bence yanlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 neyin neyi tam olarak degistirdini denemeden bulamazsin yanliz hangi statin neye etki ettigin koyiyim * STR - Strength - Affects physical damage * DEX - Dexterity - Affects normal attack, skill attack (Swing-speed) - Accuracy - Evasion - Critical Rate - Shield block rate - Movement (Speed) * CON - Constitution - Affects Total HP - HP Regen rate - Weight Gauge - Breath - Shock Resistance - Bleed Resistance * INT - Intelligence - Affects Magic damage - Curse/debuff success rate * WIT - Wit - Affects Magical Crit rate - Casting Speed - Curse/debuff resistance *MEN - Mentality - Affects Magic resistance - Total MP - MP regen rate - Magic cancel rate (when under attack, chance of casting-interruption) - Poison resistance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 c2 ile gelen magic setler e)Shrnoen Robes - (Shrnoen) Tunic, Stockings, Helmet, Gauntlet, Boots - +10%Matk, -5%MPregen f)Avadon Robes - (Avadon) Robe, Circlet, Glove, Boots - +5%Pdef, +15%Castspeed k)Blue Robe - (Blue Wolve's) Tunic, Stockings, Helmet, Glove, Boots - +206MP(max), +5%MPregen, -2INT, -1MEN, +3WIT l)Doom Robe - (Doom) Tunic, Stockings, Helmet, Glove, Boots - +7speed, +waterbreath, +5%MPregen, +2INT, +1MEN, -3WIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Eyvallah saolunuz bunlari biliyorum ama base statlardaki degisiklikleri su anda denemek pek mumkun deil. Oyunda INT uzerinde degisiklik yaratan bir set yok. Galiba Divine WIT i arttirio ama divine setli elemanda bulamadim etrafta. Benim Casting speed 414. Wit degeri 26. Burdan pek birsey cikaramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 cok cok merak ediyorsan degisik mage karakterler acip aralarindaki fark a bakarak hesaplayabilirsin DE mage acip onun wit ve cast speedi elf mage acip onun wit ve cast speedi ne bakarak neyin ne verdigini bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar