Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Yoklama] WoW 85 BE Paladin, Rift 50 Bahmi mage


Rotweiler

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,


Check yapıyorum, ilgilenen olur belki.

http://eu.battle.net/wow/en/character/auchindoun/quein/

Bu WoWdaki karakter. Auchindoun'da. Serverın en iyi guildlerindne birinde. Hollandalı bir gaming community. Çok kral adamlar(Alan onnarla devam eder, sayar severler charımı) Kurtulmanın vakti geldi. Neredeyse WoW çıktığından beri aynı hesap. Biçok oldschool şey mevcut.
Enchanter/Miner kendisi. Yan meslekler de yüksek seviyede kasılı durumda.
Hmmm başka. 10k ya yakın goldu olması lazım. ilvl ne durumda bilmiyorum. En son Mart ayında oynadığım için hatırlamıyorum ama dungeonda ağlatmaz.

Biçok da title var. Bankası(altın bankasında) gathering dolu. Anlatcak çok şey var da charla ilgili, Marttan beri elimi sürmeyince, aklıma gelmiyor şimdi. Gizli soru vs vs vs kutular istenirse felan hepsi verilecek. Bitek cata digital keyle Upgrade edildi.



-----

Rifte gelince, betadan beri oyundayız işte. Old Class Grumpies'den. Referans verilir =)) Char mage, 3 soul tree alındı. Soulların hepsi açık. Çok şükela chardır. İtemleri t2 seviyesinde. 100 plata yakın parası ve bilimum craft malzemesi vardır. Bineği mineği herşeyi var. Plug&Play gibi yane.



Bu ikisine 300 istiyorum.
Ayrı ayrı istenirse 150şerden.
Bide WoW u alana yanında aynı accye merge lü bi account daha var. BC ye kadar upgrade edilmiş durumda. İçinde 70 rogue var.


Aklınıza gelen olursa sorun. Cevaplarım. Umarım satılır, kurtulurum. Şimdiden ilginize teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...