BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 logitech revolution mouseumun pili eskisi kadar dayanmadığından komple set alayım diyorum amma velakin sadece masa değil koltukda otururken dizimde fln da yazı yazıyorum bu şekilde kullanıp da memnun kalınan ne ürün var? mümkünse 150 tl ve altı olsun logitech ve microsoftun birer setini beğendim ama masa üstünde kullanılırken ki verimle koltuğa yayılmışken dizlerimde kullanacğaım arasında ne kdar fark olacak bilemedim önceki klavyem a4tech in mini klavyesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 set değil de microsoft un mouse u var ben de çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya almışken set alayım diyprum artık ikisi için ayrı ayrı usb hubı yemesin usb çoüaltıcı almayı da düşündüm sonra "meh" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ben laptop kullanıyorum da ondan dedim zaten sadece mouse diye. set al tabi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 microsoftun setleri gayet güzel, sağlam ve pil ömrü uzun oluyor. ben şunu kullanıyorum http://www.microsoft.com/turkiye/donanim/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=058 ..pil olsun sağlamlık olsun hiç bir sorunum olmadı 3 senedir. ama tabi koltuk olayında nasıl olur bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 var mı başka tavsiye? @küho: ben de laptopda kullanıyorum zaten eheh ama masada kocaman ekranm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 logitech k520 diye bişi var bende. güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar