forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 "Hoping to have assisted you I remain" ne demek bu şimdi googledan eskiden böle yazarlarmış fermanları çıktı
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 google translate menşeili spam bence.
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 geçmişteki sensindir. var ya bu gelecekteki tarihe mail yolluyorsun falan, geliyor sonra.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Estel_Anorien said: google translate menşeili spam bence. benim de aklıma öle geldi çünkü başkasına yönlendiriyordu yardımcı olmaya çalıştım bir zaman, benden buraya kadar manasında ama google varmış diyore böle bir kalıp
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Hemen ispiyonlasaydin. edit : gerci bu konuyu acarak bir nebze o acligini gidermis oldun.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://images.wikia.com/starwars/images/e/e0/Yoda_SWSB.jpg
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 di said: Hemen ispiyonlasaydin. edit : gerci bu konuyu acarak bir nebze o acligini gidermis oldun. hangi açıdan laf atmaya çalıştın normal anlamlı bir kalıpsa öğrenmek için açtım topii senle ilgili de geçen konu dışında kfürlü postun vardı daha yeni bandan geldin diye şikayetlemedim, bazen nikimin gereğini yapıyorum
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Eh, ahlak bekcileriyle ayni kafayi paylasinca normal tabi "gordum ama ellemedim, affettim bu seferlik" nidalariyla konusman. lulz.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yo sadece duyarsızlığımı gösteriyor bırak kendine halinde takılsım demişimdir hem baskasının hatalarını ben niye, nasıl, neden affedeyim moderatör görevini eksik yapmıştır herkes kendi bölümünü süpürse burada kurbaaa fotoları postlayacağına daha anlamlı olur bazen insan düşünmeli ben ne yapıyorum neredeyim Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. moderatör kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. banlıyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini trolledim diyo, ara sokakta bir internet cafeye uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerde takılmıştır.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 said: herkes kendi bölümünü süpürse burada kurbaaa fotoları postlayacağına ya ama ya..
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bu kadar cahil kalacagimi bilseydim internet kafeye giderdim lan. Uzuldum bak simdi.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi cidden nedne ispiyonlasaydın yazdın bu konu için ardındaki düşünce ne
Öne çıkan mesajlar