Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enclave i win98 de çalıştırmak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sorun çıkarmaması lazım ben win 98se kullanıyorum hiç öyle bir sorunum olmadı. Cd-nin içine bir göz at genelde gerekli programlar bulunur.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Mesaj tarihi:
Şimdi baktım dediğin gibi diyormuş ama yinede bende çalışıyor. Hmm Install Shield Wizard'ı upgrade etmeye çalış nasıl edilir bir fikrim yok ama malesef[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Mesaj tarihi:
Ya millet Enclave'de bad tarafta 10. bolumdeki o demir kapıyı nası gectiniz kafayı yicem ya !!![hline]Dunya delikanlı olsaydı yuwarlak olmazdı (Misal: Fatih Urek alla alla ?? )
Mesaj tarihi:
Geçemediğin yeri yaz ipucu vermeye çalışıyım. O bölümü en rahat Sorceress yada Goblin ile geçersin. Sorceress alırsanda Psionic staff ile Darkness of Despair' ı tavsiye ederim.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Mesaj tarihi:
Yok o değil. Hani yukarda 2 balista var elemanlar ateş ediyor ya.

Eğer takıldığın yer kapıdan girince 2 Ateşli ok atan elite archerlar ise ordan girmiyceksin. Aşağıda kalenin sağ tarafında suların içinde bir kapı var o kapıya vurunca ya da büyü falan yapınca açılıyor.
Eğer en sondaki boss'u geçemiyorsan Sorceress ile kaçarak yenebilirsin. Goblinlede kalkanı iyi kullanarak yenmem mümkün.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

• Yeni Oluştur...