Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 oyunun readme sinde installer için win2000 veya üstü işletim sistemlerinde çalışır yazıyor bende 98 olduğundan installer çalışmıyo. bunu 98 de çalıştırmanın bi yolu var mı?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Sorun çıkarmaması lazım ben win 98se kullanıyorum hiç öyle bir sorunum olmadı. Cd-nin içine bir göz at genelde gerekli programlar bulunur.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Şimdi baktım dediğin gibi diyormuş ama yinede bende çalışıyor. Hmm Install Shield Wizard'ı upgrade etmeye çalış nasıl edilir bir fikrim yok ama malesef[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bende de 98se var alala garip[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 yokmuş böyle bi olay benim cd bozukmuş installer ın 98 ustunde calısmama olayını da yanlıs okuduğumdan olmus bilgisayarda tam yetkiye sahip olmanız gerekiyo yazıyomus(2k ve ustu windowslarda user olayı var ya o)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Ya millet Enclave'de bad tarafta 10. bolumdeki o demir kapıyı nası gectiniz kafayı yicem ya !!![hline]Dunya delikanlı olsaydı yuwarlak olmazdı (Misal: Fatih Urek alla alla ?? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Hangi kapı ? Biraz açıklarsan anlatırım. Ben Light'ta biraz zorlandımda Dark kolaydı baya[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Hangi kapı? Kaledeki kapı mı yaklaşınca patlayan şeyler atıyolar hani? Bayrak dikmeli olan mı? Catapulta binecen sağdan[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Geçemediğin yeri yaz ipucu vermeye çalışıyım. O bölümü en rahat Sorceress yada Goblin ile geçersin. Sorceress alırsanda Psionic staff ile Darkness of Despair' ı tavsiye ederim.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Yok o değil. Hani yukarda 2 balista var elemanlar ateş ediyor ya. Eğer takıldığın yer kapıdan girince 2 Ateşli ok atan elite archerlar ise ordan girmiyceksin. Aşağıda kalenin sağ tarafında suların içinde bir kapı var o kapıya vurunca ya da büyü falan yapınca açılıyor. Eğer en sondaki boss'u geçemiyorsan Sorceress ile kaçarak yenebilirsin. Goblinlede kalkanı iyi kullanarak yenmem mümkün.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Evet kalenin oradaki suya gir ve sağa git oradaki kapıya saldır kırılacak bu arad ben boss göremedim o bölümde (:[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar