Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 2 adet makine. İşletim sistemi Windows XP . ethernet kartını falan tanıttım. Ama makineler birbirini görmüyor. Bana Sırasıyla ağı adım adım nasıl kuracağımı anlatırmısınız? Uğraşıyorum bi türlü olmadı.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Öncelikle 2 PC yi birbirine nasıl bağladın A)bir HUB yada Switch aracılığı ile mi? B)Cross Over Kablo kullanarak mı? Cevabın A ise PC lerin otomatik olarak birbirini görmesi lazım. Cevabın B ise Kablonun Cross Over olduğundan emin ol.Kabloda sorun yoksa yine PC lerin birbirini görmesi lazım.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 murphy kurallarını uyguladın mı kablolar çalışıyor mu çalışma grupları aynı mı? falan filan daha fazla şey için abusun mesajını cevaplaman gerek : )[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hub yok. çalışma gruplarını ikisini de aynı ayarladım. "workgroup" diye .[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar