mightee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 pdf dosyalarını dvd gibi tv de izlemek istiyorum, tv sadece videoları oynatabiliyo. böyle bir program da aradım bulamadım varmı bilen ? dvd'den kastım menülü sahneli oluyor ya o anlamda dvd disk değil yani :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 bilgisayarı tv ye bağlaman yada akıllı telefonun varsa pdf leri ona aktarıp tv'ye bağlaman daha kolay olur en kötü ihtimalle ekrandaki görüntüyü kaydedecek "frame" programlarına bakaiblirsin de o iş de uzun olur taşınabilir bir bilgisayarın varsa tv ye bağla en iyisi.. yoksa işin biraz uzun oalcak
mightee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hdmi kablo almam lazım işte flash diskten hemen hallederim diye düşündüm de olmayacak galiba, lan böyle bi program yazim ben en iyisi :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 vga girişi varsa masraf yapma mevcut vga kablonu kullan eheh
mightee Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 mevcut yokki hocam tv scartla bağlı receiver'a bendede kablo yok başka zaten :/
Öne çıkan mesajlar