Cystein Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Selam. Ablamın laptop'u için driver arıyorum ama hiç bir siteye güvenip indiremedim. Model sony vaio vgn-ns30e. Sony'nin kendi sitesinde sadece ethernet kartının driver'ı var o da çalışmadı çünkü ns30e/p, w, n falan diye ayırmışlar saçma sapan. Napcam netçem bilemedim. Birileri yardım eğlesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aida64 indir kur çalıştır. detaylı olarak donanımını listeler. kolayca bulursun sürücüyü. VAIO'da bu işe uyuz oluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sonra driver'ları nerden bulcam. google'a aratıyorum trojan içerdiği besbelli olan siteler çıkıyo hep. var mı bildiğiniz bir sağlam site? yani çok saçma ya fujitsu-siemens, asus ve acer kullandım hepsinin kendi sayfasında koca CD'yi indirebiliyoduk. abv sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 direkt donanım üreticilerinin sitelerini bul, oradan sürücü indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekOlmayan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Need a ride? http://www.cine-wood.com/image/photo_film/57125/14.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Hanki donanımın driverini aradığını yazmamışsın. Sonynin destek sitesinde, verdiğin modelin sayfasında "orjinal olarak kuruludur" kısmında bütün driverlar var. Kendi Sony netbookun sürücülerini hep ordan indiriyorum, açıkta kalan bişi olmuyor. Sende nasıl bir problem oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Birde o VGN-NS30E /S(ilver), P(ink), W(hite) , yani "/" den sonrası pcnin rengini belirtiyor, önemli değil hangisine girdiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar