napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Öyle değil. Fotoğraflarını görmüş olmam ve msnden en az bi kaç hafta konuşuyo olmamız lazım.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 vaniLLe said: dasaaa said: ya naz nil yokken ben de senle cilveleşsem... /kick dasaaa http://www.magazinajanda.com/res/3934227_22617_.gif + http://3.bp.blogspot.com/_5cWuSCV-3Mc/STpxsJ4OWCI/AAAAAAAAADU/zHvRynnynbA/s400/oklava.jpg gel oklavamla cilveles. artik yalniz bir kooboysun. ya bi tanem sen yokken ne yapacağımı bilemiyorum ki, sen yanımda yokken boşlukta hissedip panikledim bayağı. sabah dişlerimi fırçalyacağıma ayakkabılarımı fırçaladım diş macunu ile mesela.. allama şükür neyse ki döndün!!
napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Dasaaa bi kaç ay önce sen böyle bi insan değildin. Noldu sana anlamadım.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 napae said: Dasaaa bi kaç ay önce sen böyle bi insan değildin. Noldu sana anlamadım. hayatıma nil güneş gibi doğdu!
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Yazma kültürünüz yok. Türkiye'de ilişki kurma kültürünüz yok. İnsanımızın yazdığı ellediği şeyleri anlama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Kızlara yazıyorum onları elliyorum diyeniz de tatava. Türkiye'de olan her tür kızı elledim yazdım diyo, arada bir esnaf lokantasında ki kıza yazmıştır en fazla mesela. Duyulmuş ellenmiş kızları yazmıştır ve görmüştür.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 mauhuahuahuahuahu yalnız bu süper bi kalıp be.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dasaa şunu http://www.upload.gen.tr/uploads2/o3d1ob6v/tumblr_lk2nntMp3N1qio5s7o1_500.jpg altına fotoşoplasana
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dasa iyice bozdu, oyle boyle bozmadi, cok bozdu, bozdu bozdu bozdu amaaaaan oyle iste devami.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben dasaa ve akila arasında bi duello bekliyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 niye lan.. sen de mi geliyon düelloya rasmon? akila ile ikimiz seni harcarız ama. bilmiş ol.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 tüh duello sırasında kızı kaçırmayı planlıyodum bu işgüzar çocuklar ve alçak köpek olmasaydı başarıya da ulaşıcaktı planım. skubidubiduuu
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben nil'i biraktim, nasil mutluysa oyle olsun.
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dasaaa said: niye lan.. sen de mi geliyon düelloya rasmon? akila ile ikimiz seni harcarız ama. bilmiş ol. yok ya ben solo çalışırım genelde. hayırlı düellolar size
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Estel_Anorien said: dövüşlü sahne böyle olur süper film ya bu. bu videoda da var, şu düzleme hareketinin hastasıyım.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: ben nil'i biraktim, nasil mutluysa oyle olsun. hayiiiiiiiiiiiiiiiir tükrü gitme. :'( http://www.youtube.com/watch?v=m44ynuJG5EM
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kim kime iğrençlik yapıyo, utanın lan diye topik açıyoruz her yer meni olmuş yine
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Fistan said: msn tel facebook sonra buluşma öpüşme sevişme ağzından mı öpmüş.jpg'deki gibi hissettim kendimi şimdi.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 fede said: kim kime iğrençlik yapıyo, utanın lan diye topik açıyoruz her yer meni olmuş yine niye iğrençlik olsun lan alan memnun veren memnun bi de biz okumak zorunda kalmasak =/
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Laorx said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Yazma kültürünüz yok. Türkiye'de ilişki kurma kültürünüz yok. İnsanımızın yazdığı ellediği şeyleri anlama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Kızlara yazıyorum onları elliyorum diyeniz de tatava. Türkiye'de olan her tür kızı elledim yazdım diyo, arada bir esnaf lokantasında ki kıza yazmıştır en fazla mesela. Duyulmuş ellenmiş kızları yazmıştır ve görmüştür. hihi
Öne çıkan mesajlar