ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 tarzı kız tavlamalı, olmadı über zeki bir ana karaktere sahip anime önerecek var mı (code geass - deathnote harici) ? bayağı hoşuma gitti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kız tavlama taktikleri öğrenmek istiyorsun demek! valla benim izlediğim yok da Kaede falan hemen söyler sana galge style anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 amacımı belli etmemeye çalışmıştım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 amagami ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 teşekkürler, önerilerinizin devamını büyük bir istekle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Onani Master Kurosawa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o tarz şimdi aklıma gelmiyor da omnibus tarzı arıyorsan key in kanon ve clannadına bak after story den uzak dur ama bikaç koldan ilerlemesi sorun olmazsa hatsukoi ye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 hepsini izleyecem. teşekkürler patikular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Clannad çok tehlikeli ya canım çıktı izlicem diye otistik kızlardan (Anime için geçerli bu VN'i nasıl bilmiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 the world god only knows'u başta izliyordum ama sırf albüm satıp para basma ayağına bölümlerde boyuna şarkı çalmalarına dayanamayıp bırakmıştım birkaç bölüm sonra. bir ara mangasına bakacağım nasılmış diye. öneri olaraksa... valla bölüm sonunda kızın gönlünü elde etme babında "golden boy" geldi aklıma. yalnız ecchi biraz. bundan başka izlemedim ama konusuna bakınca amagami ss olabilir gibi geldi bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 TENGEN TOPPA GURREN LAGANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 shuffle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 TWGOK'un sadece mangasını okuyorum manga baya iyiydi başlarda. Şimdi de iyi. Mangası iyi kısaca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 OHA kimse love hina dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 great teacher onizuka izle veya gerçek liseli kız sevdası gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sen Suzuka izle :D kız nasıl oynuyor adamla nasıl deli ediyor onu gör :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 SenariouS said: OHA kimse love hina dememiş ya love hina aklıma geldi de oradaki elemanda ne süper zeka var ne de kız tavlamaya çalışıyor. bölüm sonunda da değil tee dizinin sonunda bişeyler olmaya başlıyor. ondan demediydim. bir de böyle karizmatik (sapık gibi ama onizuka gibi) bölüm sonunda da kızların ona hasta olduğu "city hunter" var. eski bir seri ama ben seviyorum. böyle arada izlemesi eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 teşekkürler. not edildi, sırayla izlenecek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 golden boy dendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yok. ekledm. teşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 nasıl yok ya. ilk mesajımda dedim ya golden boy diye. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ehehasdof. daha tam olarak not almadığım için ( forum güvenilir bi kaynak sonuçta. ) direk yok dedim. özür dilerim hacı. ama boşuna yazmadın yani, kaijiyi bitirince direk bu konudan bakıp başlicaktım birine. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar