Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz burç, neden?

teknoson

Öne çıkan mesajlar

yay iyi de.. erkeği patavatsız kadını da çok gezmek istiyor ya.. isrtiyor ki taksın sırtına çantayı yürüye yürüye dünyayı olaşsın, znegin olmasın ama gezecek kadar parası olsun her yeri her şeyi görsün her yemeği tadsın dünyada ayak basmadık eşik selam vermedik kapı kalmasın

böyle işte yay kadını, her ne kadar yorsa da severim, en azından götümü kaldırıp bir şeyler yapmaya sebep olur eheh
Sosyal ağlarda paylaş

muhteşemdir! yemin ediyorum kadını ayrı erkeği ayrı dengesiz çok eğleniyorum ikizlerle arkadaş olarak muhteşem FUCK YEAH!! diyebilirim

aslanlar hırs küpü ve çok şatafatlı aksesuar eşya vs seviyorlar ve favori renkleri altın sarısı, cart sarı özellikle kadınının dolabında en az bir tane leopar desenli gömlek/pantalon/don/vs. vardır

tanıdığım bütün boğa erkekleri bir işi yapmak için arkadan iteklenmeyi bekledi hep, motivasyon aradılar "aslansın kaplansıon kesseler acımaz" dedikten sorna da tuttuğunu koparıyorlar

aklıma başka gelen yok

ha yengeç kadını.. ya ben sıkılmıyorum da yengeç kadını benden çok sıkılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

iki bakayım dedim ney neymiş.. uzun yazı vardı bi de Grandmaster Flash in da house falan gibi bişiler yazıyor diye bıraktım..

sadece yükselen virgo imiş. hoca bi de 3-5-1-1 oynatmış sanıyorum. virgonun bi altında 3defansı gördüm. gemini, cancer arasında da bi striker var.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw neyini yorumlayacaksın ki,

"sıkıcı ve berbat bi yaşam geçireceksin. bi şekilde işe girdikten sonra average maaşa çalışıp 2çocuk yapıcaksın. pek vasat bi ailen olacak ve 64yaşında kalp krizinden ölene kadar sadece yazlığa gidip eşini, çocukları evde bırakıp benzinciye gittiğin sırada deniz kenarında araba sürerken huzur bulacaksın" gibi bişi çıkması lazım ki ben bunu tahmin edebiliyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...