Craven Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 İkametimi İzmirden Eskişehire taşımış bulunmaktayım üniversite nedeniyle.Hoş bi şehir, baya bi fazla net kafesi mevcut hepside ucuz.3-4 gündür buradayım ve artık kalıcı olarak geldiğimi hissediyorum.hazırlık sınavlarına giriyorum 2 gündür.4 gün toplam sınav.niye bu kadar kasış anlamadım neyse.hazırlığı atlayamicam gibi.yarım dönem falan okurum sanırım Sokakta yürürken hiç tanıdık yüz görememek çok garip bişeymiş.Arkadaşımla kalmasam ölürdüm heralde.Karışık bi çarşısı war,orda burda heryerde ya da bana öyle geliyor.Devamlı uzun yollardan yürüyoruz.Kulağını tersten gösterir hesabı. İzmirde sana asla bakmayacak baktığında yüzüne tükürecek kızların burada gözlerini senden alamaması garip bi durum.,havasından suyundan sanırım,benden olmadığı kesin. Yeni bir hayat başlıyor benim için.Biraz tedirginim biraz mutlu biraz üzüntülü.Elimden ne gelir Herkes sağlıcakla kalsın.odama adsl bağlatana kadar arada bir burada olucam.Anadolu Üni. Çevre Müh. teyim.isteyen pm atsın eskişehirde olan[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bende aynı şeyleri ankarada yaşadım. hz sınavıi için gitmiştim dun gece geldim.. 10 gün sonra temelli gidiyorum.. baya değişik bi durum off. çok acayip. bi bak istersen [signature][hline]Boo [Bu mesaj wildpervert tarafından 17 Eylül 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hoşgelmişsin umarım kısa sürede alışırsın birşey lazım olursa sorcağın olursa öms yada 84531136 dan ulaşabilirsin bana[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Başarılar... Merak etme bende yeni yerlere alışmaktan korkarım. Ama üstesinden gelirsin eskişehir güzel yer derdi arkadaşlarım bana. Mutlu olman dileği ile[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bende ankaradan izmire taşındım. Çoğu şeyin alışılandan daha farklı olması bi süre insanı tedirgin ediyor... Gerçi bende üniversite yüzünden değiştirseydim daha farklı düşünürdüm... Keşke de öyle olsaydı, neyse artık seneye deniycem... Kolay gelsin sana eskişehirde, izmire oranla ufacık tefecik bi yer, çabuk alışırsın diye tahmin ediyorum... hayırlı uğurlu olsun...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ya yeni hayat her zaman için iyidir eskişehir ise bana göre tam bir öğrenci şehri ve şimdiden tavsiye veriyim öğrenci cebine göre pahalı olabilir ama bir fırsatını bulduğunda papağandan(bir lokanta) çiğbörek ye derim ben ama yine de sen bilirsin[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Papağanın yanında meşhur köfteci ali yide unutmamak lazım tabii :)[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 tamam yerim.gördüm oraları[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 cok egleniceksin cook. alistiktan sonra hersey biranda gelisicek. izmire donmek bile istemiceksin. hayatin artik eskisehir. ne kadar cabuk alisirsan o da seni okadar cabuk kabul eder bunyesine. bir gun bir bakmissin, eskisehirli olmussun. hayatin yeni basliyor. ozgursun artik. [bende ne cok biliyorum degilmi :P][signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 17 Eylül 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar