Deacon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://www.gosugamers.net/dota/thread/769167-leaked-patchnotes-1-4-0 Bir zerg oyuncusunun yaptigi agir bir troll gibi geldi bana. Hatta kesin oyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 uberfake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 fake tabiki. yorgunluk geldi bana zerglerin ama inject kacırmamız lazım ağlayışlarından banada. o tossla terranında her 20 sn probe/scv kacırmaması lazım, warpgate cd si kacırmamsı larım rax kacırmamsı lazım. tek binayla diger ırklar, zerg haline şükretsin. utanmadan bide birikiyo adamların üretim kapasiteleri kullanmadıklarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 feykü ff biter böyle olursa /tyra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar