Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Sarıyer acarlar tarafında oturuyorum hafta içleri. Kimsem yok siz varmısınz oralarda acabalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Turkiye'deyken Sariyer'de yasiyorum. Ama kislari kanada'da oldugum icin orda yasamiyorumda denebilir. Abi cok super huzurlu bir yer sariyer ozellikle bizim orasi biz Yeni Dostlar sitesinde oturuyoruz. Yazinda cok guzel eser ve serin yani ben tapiyorum tek eksisi cok uzak olmasi ama o sahili acarlarsa o da dert olmiycak.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 sariyer ilce sinirlari dahilindeyim ama sariyer hakkinda pek bise bilmiorm malesef ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar