pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Arkadaşlar Sinop Gezisi Düşünüyorum. Daha önce giden-gelen varsa neler yapılır? Nerelere gidilir? Biraza Bilgi verirse sevinirim. Haziran 16-20 arası denize girmek için uygunmudur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Sinop'a giden yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben gittim galiba, ama hicbi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 guzeldir, gerze ye mutlaka git, harika bir sahil kasabasidir. insanlari cok misafir perverdir :D haziran ayinda sinopda denize girilir ama soguktur su haberin olsun. gerze disinda pek yerini bilmiyorum sinop un... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 KARADENIZ FUCK YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 temmuzda gidicem, arkadaşa sorayım nerelere gidilir diye ama biz tam olarak şehir gezmicez, daha çok dağ taş şelale fln feth edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sinopta bişi yok.kıyıdan batıya dogru abana, inebolu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar