Chastor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Dovme yaptirmayi dusunuyorumda boyle artwork tarzi siyah beyaz bir ejderha resmi ariyorum arastirdim internette baya bole duzgun bir resim bulamadim.Boyle bir dovme yaptirmis olan veya bu isle ilgilenenlerin onerilerini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 koltuk altı kadın dövmesi gelsin kıllı olan hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Git dövmeyi yapıcak insanla konuş o çizsin sana bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Sevmiyorum onlarin cizdiklerini sakizdan cikan dovmeler gibi ciziyorlar.Ya boyle guzel bir ornek bulsam en azindan istegime gore duzenliyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar