DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 O gece, koynundayken bedenim, ruhum gözlerinin derinliğinde kayboldu. Şevkat dolu bakışların incelerken yüz hatlarımı, ben tek bir noktaya takılıp kaldım... Yüreğine... Dudakların şekillenirken içten bir gülücük ile, benimkiler öylecene tepkisiz sarkıyordu... Anlatmak istiyordum, kelimeler çıkmıyordu, içimde kopan fırtınayı dile getirmek isterken, tek yapabildiğim o noktaya bakmaktı, gözlerindeki içtenliğe... Bence sende anlatmak istiyordun, ama dile getiremiyordun birşeyleri... O an haberin yoktu senin, ben eriyordum aslında, kalbimin atışları kulaklarımda yankılanırken delicesine, umursamaz tavırlarımın altında neler saklıordum oysaki... Seni gördüğüm o günden beri varoğlan savaşıma yenisini kattım aslında ben...Savaşıyorum, hem senle hem kendimle.. Ben güçlüydüm bir zamanlar, gururluydum... Ama seninle umursamaz olmam gerektiğini öğrendim, soru sormamam, merak etmemem gerektiğinide... Geceleri yatağımda savaşırken korkularımla, sıcak sarılışına hasret kaldığım anlarda, elimi uzatıp dokuna bilsem o ipek gibi tenine, ne kabus kalır, ne korku yüreğimde... Bir düş oldun benim için, artık sadece bir hayalsin... Kurtulamıyacağım, unutamamıyacağım bir hayal... ...19.01.2004... ...C.L. - Diablesse[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Yazi güzel... Fizban sana önerim Pati tüy dökücü kullanman... ![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ellerine sağlık diab[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ya ama hakkaten yedin bitirdin tükettin... biz güneşe akınlar yapıyorduk yıldızlardan taç yapıyorduk evreni bir çocuğüun çemberinden geçiriyorduk biz umudumuzu soframıza ekmek yapıyorduk ama biz bunalrın bir hayalk olduğunu kabul etmiyorduk..[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Monalith Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Çok samimi ve içten bir yazı, gerçekten okurken tutkuyu, isteği ve çaresizliği hissediyor insan. Sen fena aşık olmuşsun allah sonunu hayır etsin :) (*bişiyi değiştirdiim yok sadece yeni imzaam çıksın diye edit ediyorum, ayrıca özlemişim nezamandır bu foruma yazmıyordum, tanıdık tanımadık herkese selamlar*) [Bu mesaj Monalith tarafından 27 January 2004 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: fizban, 26 January 2004 23:14 tarihinde demiş ki: sen de // varolan // seninle // gerektiğinide... // dokunabilsem // Kurtulamayacağım // unutamamıyacağım imla hatalarına kıl olurum da. Saol Fizban uyarın için fakat benim hata yapmam doğal, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum yazarken... Ama bunu yazarken yazım hatalarını düşünemiyecek kadar kaptırmıştım kendimi duygularıma. Mersihepinize.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Hergün yürüdüğüm yollardan geçerken bugün, her zamankinden daha hüzünlüydüm...Bir şeyler kopmuşcasına içimden, ağrıyordu kalbim, süzülüyordu yaşlar gözlerimden... Yalnızım, birbaşıma kaldım... Yanımda olduklarını söyleyenler de yalancı ya zaten... Yürekten olmadıkça ne anlamı var yanındayım demenin? Sen daha buna kendin inanmıyorken, benim inmamı nasıl bekleyebilirsin? Bu gece ayrılık var, belirsiz bir ayrılık... Ne yurdunu tanadığım, ne süresini bildiğim bir yolculuk... Bilinmezliye, belirsizliye doğru gitmek nedir biliryorsun dimi sende? Açıklamam gerekmiyor, biliyorum hissediyorsun sende bunu benden gizlediğin o yüreğinde... İçim acıyor, kelimelerle ifade edemiyorum aslında hisslerimi... Karalıyorum anlamsızca, anlatmaya çalışıyorum sana derdimi ... Boşver, herşey ortada işte, gidiyoruz, ben ve kurtulamadığım hüzünüm... ...CL - Diablesse...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Her iki yazıda da o duyguları birebir yaşatan bir yoğunluk ve anlatım etkisi var.Bu bence bir yetenek bu yüzden saygı duyuyorum çünkü çalışarak olabilecek birşey olduğunu sanmıyorum.Bunun yanında sanırım -de eki olayına biraz daha dikkat etmelisin,birde bir iki yazım hatası gördüm;haddim olmasada belirtmek isterim tanamam ve hüzünüm,biri keyboard hatası muhtemelen de diğeri hüznüm olamlı ama yanılıyor olabilirim aslında.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Cok guzel olmus Eline koluna saglik...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 takdir ettim...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ağlattın kıs beni :)[signature][hline]W.M.
Villians Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 kesinllikle harika olmuş.ben ümitsizliğimi bu kadar iyi anlatıcağımı zannetmiyorum.bana biraz olsun yardımcı oldu diyebilirim.umarım kısa zamandan istedeğin yerde bulursun kendini. teşekkürler. ı just dont know where am ı going?[signature][hline]
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 gerçektende müyhiş olmuş yav[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 İki yazı da çok güzel, hoşlandığım tarz yazılar.. Ellerine sağlık..[signature][hline]Try not! Do ... or do not Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall
Öne çıkan mesajlar