TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 anime japoncası sayılmaz pls
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 var da şuan burda degil sen yaz o gelince görür
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bi şarkı vardı, sözlerini inanılmaz merak etmiştim de. ehehe google delik deşik ettim bana mısın demedi adeta. şarkı da şu; http://www.youtube.com/watch?v=TPIJE6z_Uxc adı anma'ymış. anca o kadar yani. o da commentlarda var. meh
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 gerçi liseli adeti "şimdi sen anlıyon mu ne diyo bu şarkıda?" diye sormak da, çaresizlik lan işte. sdf
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Seni istiyorum her gece, neden yoksun yanımda bilmiyorum. dön artık bebeğim seni arzuluyorum. Gittiğin günden beri neler çektiğimi biliyor musun? Ben ve sen ne kadar güzel günler geçiriyorduk, hatırla ve dön artık evine. Neden, neden benim olamaıyorsun ki sen? Diyor. İlk kısım böyle, gerisini de çevireyim istersen?
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 usta çok sağol, acaip makbule geçer vallahi. nasıl troll olunamaz tutosu için ayrıca tşk. terazine tıkladım. (;
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Leadman said: Seni istiyorum her gece, neden yoksun yanımda bilmiyorum. dön artık bebeğim seni arzuluyorum. Gittiğin günden beri neler çektiğimi biliyor musun? Ben ve sen ne kadar güzel günler geçiriyorduk, hatırla ve dön artık evine. Neden, neden benim olamaıyorsun ki sen? Diyor. İlk kısım böyle, gerisini de çevireyim istersen?komşulara karşı çok ayıp oldu
Öne çıkan mesajlar