Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 buyuksun ajan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 günlük *.rar dosyası açmak istiyorum, lakin bana *.r00 r.01 felan soruyor, ve bunlar mevcut değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ben aptallaşıyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 OHA cok komik bisi oldu. ama edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hayal gücü overdose olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 benim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yok hayır günlük ya, benim kendi hayatımla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 muhakkak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 çarşamba günü herşey belli olcak ya depresyona giricem ya dünyadaki en mutlu insan olcam. ya yine kendimi bok çukuruna attım allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 5 dakika fark çok değil mi sana cevaplı bişey yazmak isteyebilmem için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 üzülme dasaaa. senin yerin ayri. ama aramam zaten cocugu dsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 said: Türk iş dünyasının en büyük örgütü TOBB'un Başkanı Fuat Miras, hem işadamlarına, hem de kamuoyuna İtalyan mallarını boykot etme çağrısı yapacaklarını açıkladı. TOBB ayrıca, İtalya Odalar Birliği'ne de bir ‘‘uyarı’’ mektubu gönderecek. türk dünyası ayakta!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ayakkabıları hoş reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 rüyamda itin teki externalımı çalıyodu çok değerli bilgiler var içinde cd ye çekmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yarın taşınıyorum günlük, posterleri falan da söktüm şimdi canım sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bende yarin tasiniyorum ve hicbisi yapmadik simdiye kadar ev oldugu gibi duruyor yarin yan basacaz bisilere gibi duruyor. 4senelik ev, 3tane adam... demin kileri bosalttik dunyalar cikti icinden ki odalara giristigimizde neler yapcaz bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 küheylan said: yarın taşınıyorum günlük, posterleri falan da söktüm şimdi canım sıkkın. senko said: bende yarin tasiniyorum ve hicbisi yapmadik simdiye kadar ev oldugu gibi duruyor yarin yan basacaz bisilere gibi duruyor. 4senelik ev, 3tane adam... demin kileri bosalttik dunyalar cikti icinden ki odalara giristigimizde neler yapcaz bilmiyorum... durunnn!! siz ev arkadaşısınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 NAYIRRRRR NOLAMAZZZZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 gunluk resmen tatili su an wowa gore ayarladim nerden bulastim aylar sonra her gun arena var glad aliyoruz ama son 2-3 hafta oyle kaybedebilirizde surekli bi yerimizi koruma falan panik bide haftaya gidecektim ben bi yerlere yalan oldu sezonun bitmesini bekliyorum arada raid yapayim dedim sinestra falan deniyoruz hic zevkli degil cata raidleri pft sinavlarda iyi geldi koydum cocugu gibi biraz bi arada stajim var daha onun belgeleri duruyor vize falan almam lazim 3.dunya ulkesi diye pek sallamiyorum zaten maximum 2 gunluk isi var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Hehehe. Günlük Fin'i çok iyi anlıyorum. Ben de para denkleştirir denkleştirmez wowa devam edeceğim. Sonra değil tatilleri yemek saatlerini bile oyuna göre ayarlayacağım. Şu para hele bi denkleşsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar