balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Günlük, İtü Gümüşsuyu Mangal Partisi. Bayılırım, tam havası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Sommerfete yapiyoruz grill + sinirsiz bira ve diger alkol cesitleri var. Gecenin ilerleyen saatlerinde sex de olacak. Bir Üclü hep hayalimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 balon said: Günlük, İtü Gümüşsuyu Mangal Partisi. Bayılırım, tam havası. bugün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 1 sa 30 dak sonra. Gidelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 balon said: Günlük, İtü Gümüşsuyu Mangal Partisi. Bayılırım, tam havası. Abi no-lifersın, buradan başka arkadasin yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınla yapıyosun. mangal yapma kültürün yok. Eti tanıma kültürün yok. Inegi, kuzuyu tanıma kültürün yok. Kafan tek bakış, hayvan çeşitliliğine hazır değilsin montofon inegi gibiyim diyeniniz de tatava. Türkiyede her kasapta tanidigim var diyo, çoğu yere uğramamistir mesela. Koyunun poposundaki karanfile bakip gecmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Kıskanma nil. Sen salata ye. 60 lira ver =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 di orginal Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Yazma kültürünüz yok. Türkiye'de ilişki kurma kültürünüz yok. İnsanımızın yazdığı ellediği şeyleri anlama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Kızlara yazıyorum onları elliyorum diyeniz de tatava. Türkiye'de olan her tür kızı elledim yazdım diyo, arada bir esnaf lokantasında ki kıza yazmıştır en fazla mesela. Duyulmuş ellenmiş kızları yazmıştır ve görmüştür. vanille cok kötüsün bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 süresi çok yakınmış lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 vanille'in ki iyiydi bi kere!! >=( o değil de ptt ile emlak vergisi ödeniyormuş. posta çekinde sicil no yazan yere ne yazıcam ben? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ad-soyadını yaz ben imzalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Seele said: vanille cok kötüsün bu arada. http://www.youtube.com/watch?v=fkWuX-jE6uw balon said: Kıskanma nil. Sen salata ye. 60 lira ver =P ben salataya 60 lira vermem. ben daha güzel yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 sen nerde 60 lira verip salata yedin sen onu anlat. Dogruysa cok temiz kazik yemisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 esas sen emlak sorusuna yanıt ver!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hah fakir retribüsyonu başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 ahahaha tosta 20 lira veren adam olarak anılcaksın hep. mehehe. ne kötü anılma lan. mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 dasaaa said: esas sen emlak sorusuna yanıt ver!! olm ben gitmiyorum vazgeçtim. Şimdi kim gidecek oraya kalk git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yine olsa yine veririm fakirlerin fikirlerini çok önemsemiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 balon said: ahahaha tosta 20 lira veren adam olarak anılcaksın hep. mehehe. ne kötü anılma lan. mehehe sen daha iyi anilmiyosun su an =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hadi günlükte kavga edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 centılmın! yu kennot fağyt in hiyı. dis iz dı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Arkadaşını kolluyo olm etmez o kavga. Ne dicekler kızım dinci, şakirt, fetocu falan dicekler. Burdan ibaret olsa hayatım bunu umursayabilirdim belki. Ki belki o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yok lan kimseyi kollamiyorum, no lifer geyigiyle falan adin gecti ya, onu diyorum ^^ kovgo yok böylör sokon olon. cok ekümenik bi insanim ben, kavga etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 hemen ortamı sakinleştirmek için az önce başıma gelen olayı anlatayım annem mal mal yüzüme bakıyodu, parçalayarak ateşe verdim ben de onu. şimdi yine triplerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 külbastı diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 kavga var dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar