Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ehuhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Gemlik denmiş selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 a.s bugün 2 kere geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 gelseydin bi çay içerdik çay fakir işi gerçi, mado'da dondurma yerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 SeaGle said: Gemlik denmiş selam. abi tavuk.. abi rulman....,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ya sen sus hans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Gemlik ne kadar uzak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 dasaaa'nın yavuklusu olmasan zeytin atardım kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Pasta said: Gemlik ne kadar uzak lan. algıların karışmış senin yarım saat bursadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Gemlik çok sıkıntılı ya Araçla 20 dk otobüsle 45 dk falan. Bide bursa gemlik arasında orhangazi plakalı araba kullanmaktan zerre anlamayan bi sürü keko var, onlarla uğraşmak ayrı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yarım saat çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Gemlik terminalinden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 gemlik ne lan, ne itici bi isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Üniversite kurdular birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ginaly2 said: gemlik ne lan, ne itici bi isim. gemsas karizmatik ama. said: Graduate Entry Medical Schools Application System (GEMSAS) http://www.gemsas.edu.au/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 terminal ne ya ahaha, otobüs durağı deyip geçiyoruz biz terminal denilebilecek bişey değil, gerçi düzensizliği ortadan kaldırma görevini yerine getiriyor ama ufak işte. Talepleri karşılıyor ama nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 vaniLLe said: ginaly2 said: gemlik ne lan, ne itici bi isim. gemsas karizmatik ama. said: Graduate Entry Medical Schools Application System (GEMSAS) http://www.gemsas.edu.au/ bi de gesaş helvaları vardı, askerde yiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 gemlik kadar itici bir yerin patide konusulmasi cok aci verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ben kücükken gemsasi seviyodum ya. kücüktüm gerci, ondan sevmisimdir kesin... ama lanet olasi 7 harfli fobimin basladigi yer orasi, o yüzden sevmiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Bursa cidden çok bozdu dün 15 veledi evin önünde kavga ederlerken yakaladım döverek ayırdım polisi cağırdım gelmedi şerefsizler cocuklarda kactı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 gemlik haritadan silinir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 15 yaşında çocukları döverek ayırdın sonra polis çağırdın? CALL NAYN VAN VAN he 15 taneymiş ehuheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ginaly2 said: gemlik haritadan silinir inşallah. istanbula nası gidicem lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 abi geyik bi yana da one'ın üstüne bazen çok gidiyorsunuz ya.. buraya internet şövalyesi image'ı koyabilirsiniz elbette. :[ üzmeyin birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 mudanya feribotu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar