souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ben 400 puanlık öss sınavu zamanında 325 ile Dokuz Eylül İktisat kazanmıştım.Mezun olduk uzak kaldık bu sistemlerden. Şimdi asıl konumuz aşağıdaki geveze komşu karısı geldi haftasonu tatilimizde kafamı şişiriyo oğlu bu sene ilk sınavdan 295 almış istanbul'dan falan kazanırsa gönderirim diyorBana 2 yıllık bir yere zor girer gibi geldi.Bu yeni sistemde bu puanla bişey çıkarmı?Ne kadar bir sınav daha olsada balık baştan kokar hesabı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 295 az puan, 75 puan maximum okuldan geliyor okul birincisiyse. 60 falan alır okuldan heralde. 355 desek girmesi zor. Bir baktım İstanbul Çalışma Ekonomosi fln bile 398le almış. Prehistorya ve Ön Asya Arkeolojisi fln 331le falan alıyor. Sırf üni okudum diyebilmek için gidebileceği bölümler mevcut işte o puana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar