aringulum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Merhaba arkadaşlar yaz okulu ve derslerin yoğunluğu nedeniyle accountumu satıyorum. Karakter hakkında ve account la ilgili ek bilgi almak isteyenler cep telefonumdan ulaşabilir. Cidden mükemmel bir account benim açımdan işte bilgileri; (1) Level: 85 Class: Rogue Race: Night Elf Gear Score: 360 ilevel Achievement Point: 3275 Karakter Adı: Dothraki Realm: Burning Legion Armory Linki: eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/dothraki/simple Skining 525, Letherworking 525 ve yan mesleklerede yine armoryden bakabilirsiniz. Account ta toplam 20k dan fazla gold bulunmakta. bkz. screenshot.* (2) Level: 85 Class: Mage Race: Human Gear Score: 357 ilevel Achievement Point: 2405 Karakter Adı: Astrate Realm: Burning Legion Armory Linki: eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/astrate/simple Engineering 525, Jewelcrafting 30. Mesleğini rahatlıkca fulleyebilirsiniz account ta toplam 20k dan fazla gold bulunmakta, bkz. screenshot.* (3) Level: 85 Class: Paladin Race: Human Gear Score: 343 ilevel Achievement Point: 4710 Karakter Adı: Axenrot Realm: Burning Legion Armory Linki: eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/axenrot/simple Mining 471, Blacksmithing 450. Mesleğini rahatlıkca fulleyebilirsiniz account ta toplam 20k dan fazla gold bulunmakta, bkz. screenshot.* Evet arkadaşlar account un tüm özelliklerini bu verdiğim bilgilerle bulabilirsiniz toplam 3 tane level 85 bulunmakta ve ek olarakta level 70 Priest bulunmakta işte linki;(eu.battle.net/wow/en/character/bloodfeather/ulpow/simple) (priest in içinde hairloomlar bulunmakta fakat aromoryde gözükmüyor.) Sürekli belirttiğim gibi Account ta 20k dan fazla gold bulunmakta 19k küsür net gold ve 5 tanede satmak için epic bulunmakta ek olarakta birsürü yan malzeme bulunmakta çok rahat 20k yı geçer ve 30k yapabilirsiniz. bkz. screenshot.* Son olarak; İlk başlangıç cd-key biliniyor mu? Evet Accounta kayıtlı e-mail bilgileri var mı? Evet Accounta kayıtlı soyisim doğru biliniyor mu? Evet Gizli soru ve cevabı biliniyor mu? Evet Renkli kimlik (taratılıp) eksiksiz verilecek mi? Evet Accountun ilk sahibi misiniz? Evet Account Payment - kredi kartından ödemelere açık mı? Evet İletişim Tel/Email: [email protected] 0536 639 28 85 Fiyatı: 450 TL ve pazarlık payı yoktur. ****** Screenshotları buraya ekleyemedim ama isteyenlere msn den atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aringulum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ek olarak: Ankara içi elden teslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aringulum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 günceldir, ek olarak world of warcraftın 3 kitabınıda hediye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aringulum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aringulum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 arkadaşlar günceldir, telefondan ulaşırsanız daha geniş bilgi alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aringulum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Arkadaşlar acil olduğu için fiyatı 400tl ye çekiyorum ve pazarlık payıda koyuyorum, telefondan ulaşırsanız ayrıntıları görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 burda cok sakat varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ahah maaabede bile gelmemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar