Chastor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Merhaba,bloguma xml template veya http://simpleviewer.net/tiltviewer/ su adresteki gibi flash iceren resim galerisi tarzi seyler yuklemek istiyorum nasil yuklenir?yardim edebilirseniz sevinirim
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yeni bir sayfa oluştur oranın içeriğine swfyi ekle. yok sitenin tepesine ekleyeceksen temayı aç editle. yan tarafa koyacaksan html widget oluştur kodu yapıştır
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesela linktekini indirdim bir dosya indi icerisinde bir suru dosya var bunun kodunu nasil girebilirim?
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Senin işine yarayacak kısım. Zaten yüklediğin dosyadaki index.html kısmını incelersen anlarsın neleri alman gerektiğini. Bilemiyorum ki ne kadar bilgin var bu konularda. Wordpress mi kullanıyorsun nereye eklemek istiyorsun bu flashı. Her halükarda index.html ve readme.html hariç bütün hepsini olduğu gibi atman lazım ftp ile <script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script> <script type="text/javascript"> var fo = new SWFObject("TiltViewer.swf", "viewer", "50%", "50%", "9.0.28", "#000000"); // TILTVIEWER CONFIGURATION OPTIONS // To use an option, uncomment it by removing the "//" at the start of the line // For a description of config options, go to: // http://www.airtightinteractive.com/projects/tiltviewer/config_options.html //FLICKR GALLERY OPTIONS // To use images from Flickr, uncomment this block //fo.addVariable("useFlickr", "true"); //fo.addVariable("user_id", "48508968@N00"); //fo.addVariable("tags", "jump,smile"); //fo.addVariable("tag_mode", "all"); //fo.addVariable("showTakenByText", "true"); // XML GALLERY OPTIONS // To use local images defined in an XML document, use this block fo.addVariable("useFlickr", "false"); fo.addVariable("xmlURL", "gallery.xml"); fo.addVariable("maxJPGSize","640"); //GENERAL OPTIONS fo.addVariable("useReloadButton", "false"); fo.addVariable("columns", "3"); fo.addVariable("rows", "3"); //fo.addVariable("showFlipButton", "true"); //fo.addVariable("showLinkButton", "true"); //fo.addVariable("linkLabel", "View image info"); //fo.addVariable("frameColor", "0xFF0000"); //fo.addVariable("backColor", "0xDDDDDD"); //fo.addVariable("bkgndInnerColor", "0xFF00FF"); //fo.addVariable("bkgndOuterColor", "0x0000FF"); //fo.addVariable("langGoFull", "Go Fullscreen"); //fo.addVariable("langExitFull", "Exit Fullscreen"); //fo.addVariable("langAbout", "About"); // END TILTVIEWER CONFIGURATION OPTIONS fo.addParam("allowFullScreen","true"); fo.write("flashcontent"); </script>
Öne çıkan mesajlar