hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 gecme notu 70 olan bi hazırlık sınavından 65 aldım hazırlıgı kimse gecemedi ama bu yüksek notu olan 20 kisi ye tek dönemlik kurs actılar ingiliz hoca siz nasıl kaldınız fln derse gelmenize gerek yok dedi hazırlıgı ilk dönem bitirdim vs. sonra bölümde mat fiz kimya aa ile bölüm derslerinide cc ile gectim sorum su tekrar össye girdim bu sene ve baska okulda aynı bölüme gecicem dersleri sayarlarda hazırlık okucan fln diye bik biklemezler demi okudum sonucta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 belli olmaz o iş hiç. yeni kayır yaptıracağın okulun öğrenci işleri ile konuş en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 önceki hangi okuldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yakın dogu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 hmm istanbul içindeki okulların kendi içlerinde "onun sınavını tanırım, bunun hazırlığını tnaırım" geyiği var. yakın doğu için olmayabilir. ama sınava girersen büyük ihtimalle geçersin. yine de okula uğrayıp "sizin prosedürünüz nedir bu konuda" diye sormayı ihmal etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 düşünceleirim arasında var yazın jovi gidince okulada bir ugrayacam umarım beni ciddiye alacak yetkili birini bulabilirim ögrenci işlerini aradıgımda ilgilenmemişlerdi yüz yüze olunca farklı olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 hazırlığı genelde saymıyorlar. gerçi ben hiç hazırlık okumamıştım ama sınavla geçmiştim, ikinci de bunu saymadılar onda da 98 çekip geçtim sdf i live in engrish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 benim bir akrabamda snnle aynı sseyi yapmıstı yoksa o senmisin lan :D ben tek dönem okumus olmama güveniyorum biraz umut war icimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hazırlığı saymazlar y.dil muafiyetinde sayılacak tek şey ielts/toefl gibi sınav sonuçlarıdır geçtiğin dersleri de saydırman için dilekçe veriyomuşsun kayıt olduktan hemen sonra ve incelemek için kurul toplanıyormuş. Kuruldaki adamlar da inceleyip keyiflerine göre karar veriyorlarmış. Ben de yapcam aynından. Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hazirligi gecersen gectigin derslerin ders icerigini, muafiyet almak istedigin dersleri belirttigin bir dilekceyi transkriptinle beraber fakultenin yazi islerine veriyorsun. bundan once o dersi veren hocalarla tanisip durumunu anlatirsan heyetin dilekceni kabul etme sansi artar. ders saydirayim diye bir suru kapi dolastim ben, en sonunda biri dedi ki senin yapacagin ders saydirmak degil, muafiyet almak. hocalari ikna etmeye bak, kendini tanit, yoksa yazik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar