Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üni degistirmede ders saydırma

hasmetbeybi

Öne çıkan mesajlar

gecme notu 70 olan bi hazırlık sınavından 65 aldım hazırlıgı kimse gecemedi ama bu yüksek notu olan 20 kisi ye tek dönemlik kurs actılar ingiliz hoca siz nasıl kaldınız fln derse gelmenize gerek yok dedi hazırlıgı ilk dönem bitirdim vs. sonra bölümde mat fiz kimya aa ile bölüm derslerinide cc ile gectim sorum su tekrar össye girdim bu sene ve baska okulda aynı bölüme gecicem dersleri sayarlarda hazırlık okucan fln diye bik biklemezler demi okudum sonucta?
Sosyal ağlarda paylaş

hmm istanbul içindeki okulların kendi içlerinde "onun sınavını tanırım, bunun hazırlığını tnaırım" geyiği var. yakın doğu için olmayabilir.

ama sınava girersen büyük ihtimalle geçersin. yine de okula uğrayıp "sizin prosedürünüz nedir bu konuda" diye sormayı ihmal etme.
Sosyal ağlarda paylaş

hazırlığı saymazlar y.dil muafiyetinde sayılacak tek şey ielts/toefl gibi sınav sonuçlarıdır

geçtiğin dersleri de saydırman için dilekçe veriyomuşsun kayıt olduktan hemen sonra ve incelemek için kurul toplanıyormuş. Kuruldaki adamlar da inceleyip keyiflerine göre karar veriyorlarmış.

Ben de yapcam aynından. Hayırlısı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

hazirligi gecersen gectigin derslerin ders icerigini, muafiyet almak istedigin dersleri belirttigin bir dilekceyi transkriptinle beraber fakultenin yazi islerine veriyorsun. bundan once o dersi veren hocalarla tanisip durumunu anlatirsan heyetin dilekceni kabul etme sansi artar. ders saydirayim diye bir suru kapi dolastim ben, en sonunda biri dedi ki senin yapacagin ders saydirmak degil, muafiyet almak. hocalari ikna etmeye bak, kendini tanit, yoksa yazik olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...