vaperon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Daha gidip görmek nasip olmadı ama ilk fırsatta gitmek istediğim ülkelerin başında yer almakta. Öyle ne nedir ne değildir bakarken buldum bu adamı. Gerçekten çok güzel anlatmış. Japon kültürü, insanların davranışları, ne yapılması ve yapılmaması gerektiğini... Soluksuz izlettiriyor adam. Playlist çalışmazsa bu link de tüm how to videolarına gidiyor. http://www.youtube.com/user/TheJapanChannelDcom#g/c/54734B4601A97FC7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben metroya bindiğimde yaşlı kadın mı ne binmişti bir durakta ben de alışkanlık hemen ayağa kalktım yer verdim kadın oturdu ama yanımda arkadaşlar vardı uyarmışlardı beni böyle böyle aslında kabalıkmış. Onun dışında çok böle aşırı farklı bir şeye tanık olmadım. Normal düzgün bir insansan, gayet iyi geçiniyorsun insanlarla. bir de kalabalık metroya binersen 2 elin de gözükecek şekilde duruyosun ki böle taciz durumunda karambole gitmeyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar