mayfer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 başlıktan da anladığınız gibi bana 1000-1500$ arası, kaliteli, performansı fena olmayan dizüstü bilgisayar tavsiyelerine ihtiyacım var. Asus'un 1000 dolara hoş bi laptop'ını buldum, fakat bir kaç tavsiye daha alsam daha iyi olur diye düşündüm. 256 ram, min 30 GB disk, 2.5 ghz+ (ya da amd 2500), dvd/cd writer gibi özellikler arıyorum. oyun için kullanılmayacağını da belirteyim... bir de hafif olması tercihimdir. şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Öle bir diz üstü aradığın fiyata olamaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bulduğum asus (999$) amd athlon xp 2800+ radeon 9600 mobility 256 ram 30 GB disk dvd/cd-writer combo 3.3 KG 15 inç ekran (1024*768) tv-out, 5 tane usb hede hödö böle bi laptop 999$ olduğuna göre 1500 civarına çok daha iyisi olur diye düşünmüştüm.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Hafiflik dışında aradığın kriterlere uygun aklıma gelen bi tek toshiba A30-151 var... 1499$ diye teknosada uzun süredir cardfinans a peşin fiyatına 12 taksit kampanyası vardı. arastırmak lazım, temiz bi aletti birde datron aero serisi var ki onlarda güzel aletler, üstelik tasarımları da hoş. Ve toshibalardan daha hafifler, fakat fiyatları 1500 sınırından birazcık fazla olabilir... ama bu söylediğim fiyatları 2 ay önceki araştırmama dayanarak söylüyorum. O zmndan bu yana bir çok değişiklik olmuş olabilir...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Yinede aradığın özellikle Exper var http://www.exper.net.tr/kampanya/g41/dizustu.htm göreceğin gibi 1.855 + Kdv dolar yani 3 milyar 285 milyon Kdv dahil[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 AMD ile İntel arası fark ediyor tabiki, o kadar olsun... Bizzat kullanmadım fakat dizüstü bilg. lerde amd pekde stabil olmuyormuş. Çevremdeki 2 arkadaşım ucuz diye amd tercih etmişlerdi sonra paşa paşa intel aldılar paraya kıyıp. 2 kere düşünüp daha önce kullanan insanların ve güvenilir yerlerin düşüncelerini almakta fayda var... Ayrıca intel tercih edileceksede bence centrino alınmalı, pillerini felaket tasarruflu kullanıyorlar ve de çok iyi performansa sahipler... Düşünülesi...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 apple ibook g4 1.0 256mb ram dvd/cdrw combo drive (slot) 32mb radeon 9200 12" ekran - 1024x768 burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 HP nin AMD 3000 modeli var bi tane. Ona bi goz at. Ekran karti 32MB ve biraz agir ama alet gayet guzel.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar