Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Children of bodom- silent night, in flames- jotun. anathema-sleepless . bu tipte şarkılar arıyorum. Aradım aradım bir çoğu sarmadı. Yani hali hazırda bu şarkılara benzettiğiniz bu tip başka şarkı tavsiyeleriniz varmıdır?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
Valindel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Dark Tranquality var şu an aklıma gelen[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Dark Tranquality degıl yanlıs yazdın =) Dark Tranquillity olcaktı. Deli biliyo zaten D.T'yi... Zamanında azmı tavsiye verdik ona :)[signature][hline] The Truth is out There
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Dark t ve in flamesın tüm şarkıları var. teşekkürler :)
grifter Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bir derece yakın olarak Orphaned Land veya Opeth'i önerebilirim ki zaten büyük ihtimalle dinlemişliğin de vardır her ikisini de. Anathema tadında bunalım (Doom) birşeyler arıyorsan da My Dying Bride'ı (Trinity albümleri çok hoştur) beğeneceğini tahmin ediyorum.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Orphaned Land ın son albümünü dinlemiştim pek sevmedım. Opeth den sadece demon of the fall ı sevdim. Anathema - sleepless baştan sona çok hoşlandıgım bir şarkı. Anathema dan Deep çok iyi bu arada. Yani deep gibi şarkılar varsada olabilir.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
grifter Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 O zaman Orphaned Land'in Sahara albümünü dinle derim bir yerlerden bulabilirsen. Sleeples'ın bir de Cradle Of Filth cover'ı olması lazım :) (Dani'nin vokallerine katlanabiliyorsan dinle tabi :P ) Anathema tadında doom seviyosan halen derim ki; My Dying Bride...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 cof un coverı kotu gibi bence. diğer tavsiyelerinede bakıcam.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yokmu başka?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 [Bu mesaj Deli333 tarafından 15 Eylül 2004 11:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Deli333 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 yokmu :([signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 in flames - jotun demissin. eger in flames tum albumleri yoksa tekrar dan edin :) bakalım sunlar olacakmi: Amorphis - Cares ,bu olur herhalde Amorphis - Against Widows Amorphis - Nightfall Amorphis - On Rich And Poor buna dersinki inflamesten calinmis falan valla. neyse sall bunlari [Bu mesaj Kro_Kelle tarafından 17 Eylül 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Tüm in flames şarkıları Qua Vadis - Elemantation Tristam - Heretique Death - Voice of the Soul Arch Enemy - Tears of the Dead Samael - Year Zero ve Ailleseurs (2. yi Doğru yazdım umarım)[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
grifter Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 In Flames tadından hoşlanıyorsan tabi ki Children Of Bodom da dinlenmeli derim. Iron Maiden (Aces High, Trooper) ve Europe (Final Countdown) cover ları var ilgini çekebilecek :)[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
grifter Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Kro_Kelle, 17 Eylül 2004 14:52 tarihinde demiş ki: Amorphis - On Rich And Poor buna dersinki inflamesten calinmis falan valla. neyse sall bunlari [Bu mesaj Kro_Kelle tarafından 17 Eylül 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Gerçekten feci gaz bir şarkı :)[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Öne çıkan mesajlar