Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ahanda yeni lavuk mahalleyi karıştırmış etrafa saldırıyor, dalın acımayın!! Alıntıla
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 frmtr'den çıkıp gelmiş, dostum sen çok yanlış gelmişsin. Alıntıla
Nevrath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 İbne ramazan anana dalıp geliyorum Zea ananı sikip geldim Forgiver yediğin yarraklardan beynin bulanmış.Cesaretin varsa aynaya bak ama ibneliğinden korkabilirsin. Alıntıla
Nevrath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Forgiver bende seni akşam sikmiştim.Tüh kız değilmişsin. Alıntıla
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 3. sınıf insan tam ya. sigara da içiyodur bu köylü. Alıntıla
Nevrath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 İmitasyon insan sen nesin pastanı spermlediğimin homosu.Çaput ananla kahpeliğin doruklarındasın Alıntıla
Nevrath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Sende tez sikile.Amcık Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.