fade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ana karakter as/sword merch3003 bıde medıc var bıraz jedı master ls heal4004 enhance 4400 (enhance master olcak) muhtemelen hesabı almak ısteyen alana kadar jedı, jedı knıght olmus olacak. maksımum 10 gunluk ısı kaldı onu da satana kadar ben hallederım zaten. acc'larda yeteri kadar kredi rare pek cok malzeme, jedının -9 50, -8 49 ,- 8 45 gibi krıstallerden olusan 2 saberı ve yedeklerı, vendorlarda satılan armorları ve para edecek bır suru malzemeye sahıp bu kardesımızın eclıpsedekı karızması da gayet saglamdır. ılgılenen arkadaslar ozel mesaj atsınlar buradan cevap yazmayacagım. hepinize iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ismi ne abi char ın eclipse de[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kaç paran var , varlığın nedir , en iyi itemlerin neler yazarsan düşünürüz..[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 eee, helal olsun sende mi[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Selamlar;Fade Öncelikle Accountunu Kaça Satmayı Planlıyorsun.Birde Elinde Olan Kıymetli Eşyalarını yazarsan birde Ne kadar Kradin Var Onlarıda yazarsan iyi olur[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Eğer Çok Paran Varsa , İyi Eşyaların varsa aLma İhtimalim Yüksek Haberin olsun.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheLastJedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: GM-Newbie, 10 Eylül 2004 20:03 tarihinde demiş ki: Eğer Çok Paran Varsa , İyi Eşyaların varsa aLma İhtimalim Yüksek Haberin olsun. Çok parası olmalı ki creditleri ebayde satilsin jedi acc'u bedavaya gelsin dimi :/ [Bu mesaj TheLastJedi tarafından 10 Eylül 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 lol Türkiyedesin Dikkatini Çekerim.Hem Ne alaka? nereden çıktı DAha doğrusu? aynı zamanda paranın oyun içindeki değerini bilmiyorsan o ayrı daha geçen hafta 100 mil'e silah satıldı.Oyunda para herşey demek dostum.Bilmem anlata bildim mi?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 10 Eylül 2004 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 GM-Newbie tüm jedi acc.lerini topluyosunuz heralde :)[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: flameeye, 10 Eylül 2004 21:11 tarihinde demiş ki: GM-Newbie tüm jedi acc.lerini topluyosunuz heralde :) çok cayıdırıcı bir olay olurdu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 aslında düşününce 50 60 milyon kredisi olan bir jedi accounta 800 dolar verip 600 700 dolarını geri almak var tabi kredileri 10 dolardan satarak ama tabi biraz vakit alır gene de denenebilecek bisi 800 dolar paranız varsa... tabi garantisi yok kredileri satabilmenin...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ha tabi o da var ama ben jedi karakterle oyunda oynamak istiyorsa diye soyledim sadece kredileri satar diye yoksa tabi bunun acaip ticareti yapılır aslında ama dedim gibi sermaye gerek başta bi de garantisi yok...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 11 Eylül 2004 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ben de uzun bir süre almayı düşündüm ve birikmiş param da vardı. Ama kendi emeğim olmayan karaktere ısınamıyorum bir türlü. Vazgeçtim yani.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 penth +1 cheat yapmaktan ne farkı varki? diabloda editorle lvl99 char acmakla aynı şey para verip jedi ile oynamak. ben heyd yüzünden eclipse i bırakamıyorum mesela[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 konuya dönelim adam acc satmaya çalışıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 satmasın :P oynasın oyunun paşa paşa :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels [Bu mesaj heyd tarafından 13 Eylül 2004 05:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheLastJedi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: GM-Newbie, 10 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: lol Türkiyedesin Dikkatini Çekerim.Hem Ne alaka? nereden çıktı DAha doğrusu? aynı zamanda paranın oyun içindeki değerini bilmiyorsan o ayrı daha geçen hafta 100 mil'e silah satıldı.Oyunda para herşey demek dostum.Bilmem anlata bildim mi? Oncelikle oyunu bana öğretme konumundamısın onu bakmak lazim ?? Dediğimin tersini yapmışınız , belkide daha da mantıklısını yapıyorsunuz creditleri ve itemleri ayri accountu ayri satarak %100 kar ediceksiniz.Demek ki Türkiyede olmak pek birşey ifade etmiyormuş :). Ebay de satış yapabilmek bir tek sana ait bir özellik değil, insanlarin accountlarını almadan önce, item'in varmı creditin varmı diye soracağına ben ticaret yapıyorum onlar olmalı ki kar edicem desen çok daha dürüstçe olur hemde insanları bilgisizliklerinden yararlanıp haram para yememiş olursun, bir siz uyanık değilsinizki bu dünyada... BKNZ : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=8131998092 Account çok emin ellerde hakkaten :)))) [Bu mesaj TheLastJedi tarafından 15 Eylül 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheLastJedi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar