Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiginiz doga ustu ozellik!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aferim sana civ civ yap sen bole durmadan sonra bitince gorurusun cuvu muvu.

Sen en iyisi bana geldignde veriyim eline 10-15 sayit oku adam ol[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
abi yanlız bu söylediklerin beni dahada etkiledi valla spawnlık daha çekici gelmeye başladı adamın karizması bir farklıymış yani :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Ağustos 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cuce tmm sakin ol en iisi sen biraz spawnı anlatmaktan basla bircok kişi mesela ben sadece filminden bilioruz onu :) (sanki simdi bi kapı acılcak spawnın ilkokul hocası falan gelcek :P Resmen yaseminin penceresi oldu :P)[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 23 Ağustos 2004 01:32 tarihinde demiş ki:
Aferim sana civ civ yap sen bole durmadan sonra bitince gorurusun cuvu muvu.
ehueuheuheueueuhuehue tepki super :p

flash vardı bi aralar, dizi, elemanın sırtında şimşek logosu vardı, böle deli gibi koşabiliodu (deli diildi ama :p), hayvan gibi hızlıydı falan ehe :)

ha yok, öyle çok sevdiğim bi özellik diil ama aklıma geldi birden :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
Mesaj tarihi:
quicksilver nasıl

''siz soldaki 342 adamı alın bende sağdaki 643'' :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 23 Ağustos 2004 01:32 tarihinde demiş ki:

Sen en iyisi bana geldignde veriyim eline 10-15 sayit oku adam ol

bana ver bana ver :) spawnın ilk iki sayısını henüz okudum. Devamınıda büyük bi hevesle okumak istiyorum. Bana veeer bana veer[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Vampir Disiplini Olan Celerity Potence Ve fortitude isterdim:)
Super Hız Super Güç Ve Süper Dayanıklılık[signature][hline]In Your Eyes You Are Alive
But In My Eyes You Are A Lie...
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 11 Ağustos 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
hellsingdeki alucardın aşmış ötesi vampirik güçleri...

O güçlerin vampirlikle ilgisi olduğunu sanmıyorum alucard ın marifetidir onlar
Kapı kullanmayan adamdan ne beklersin ki[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
said:
fede, 24 Ağustos 2004 17:55 tarihinde demiş ki:
zamanı durdurma - görünmezlik - ışınlanma combosu

bir çeşit mislead olsa gerek hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Abi seyi anlamiyorum

Herkez zamanni durdiriyim istiyo ee durdu neolcak sen tekrara calistirmayinca ole kalicak hersey icinde patliycak.

Onemli olan zamani devam ettirebilme gucu[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
istediim herkesin düşüncesini okuyabilme yetisine sahip olmak isterdim, ama her düşünceyi diil, çünkü her insanın duymasını istemedii şeyler vardır....

saygılarımla...[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
said:
TonyMontana, 11 Ağustos 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
Valla Tom & jerrry'de ki Tom'a çok hayranım.Ne bir doğa üstü gücü nede natural bir gücü.
Ama her bölümde kafasına tonlarca şey düşüyor.Yok tren eziyor yok ev yıkılıyor ama gene sapa sapawlam bende Tom olsaydım keşke.

hehe aynen öyle bir gücüm olsun isterdim.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
geçici unhkar
Mesaj tarihi:
Valla süperman'in güçleri hiç fena olmazdı ama adamda da erşey var be kardeşim, yani insan herkesi de mi döver ya.

Ayrıca gerçek hayatta (sonuçta hiçbirimiz süper kahraman deiliz, gidip kötüleri tokatlamıyoz) görünmezlik fazlasıyla işe yarar herhald.[signature][hline]We are following
The will of the one
Through the dark age
And into the storm
Mesaj tarihi:
kim Kenshin gibi battojutsu kullanıp Ryu Tsui Sen cekmek ıstemz kıne yada Amekakeru Ryu No Hiremaki yada manyak bı sekılde yok olmak ve bılımum seyler asıl guc bdr genclık bence yada Tsubasa osaara gibi kartal vurusu ve amuda kalkıp gol atmak (hmm)[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing

Swordsmasip is a Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----
Mesaj tarihi:
Ben istemem ole amuda kalkip gol atmak falan sevmem futbolu. Ole dovus sanati dedinmi bi shaonin kung fusunu tanrım gerisine fasa fiso derim. igne atip cam delen adama saygı duyarım.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
  • Yeni Oluştur...