The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Selam beyler kisa kisa konuya girecegim. Yeni bir host bulmustum.,Guzel bir host lakin host sadece mySQL db leri destekliyor Gelin gorunki benim tum web sitem access. Forumdu bilmemneydi hepsini ben hallederim phpbb lerle fln da. bazi dbler var icindekiler ciddi derecede onemli Benim sorum su Acaba dbleri baska bir hosta. Dosyalarida baska hosta yuklesem. Baglantilarinida kursam calisirmi? eger olursa hotlink e izin veren bildiginiz(ve access destekli) host varmi sole bir 10 veya 20 mb yeter bana.[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Up[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Cok zor istegidin olay... Yani olur da bilmiyorum verimli calisir mi ? Ayrica database converter var galiba onu denesen. Arastir bir baklim bulabilecekmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 cidden garip bişi istiyorsun, bence de converter daha çok işine yarar. kesin olmaz diyemiyorum hiç kullanmadım üzerine araştırmadım ama DCOM- distributed com gibi bişi var network üzerinden karşı bilgisayardaki componenti kullanabiliyorsun.db ye erişmek için dao yu bu şekilde kullanabilirsin. bunun dışında yamuluyor olabilirim ama asp odbc/oledb(oledb odbc yi wrapper ı gibi bişi) kullanıyordu, ve onunla gayet ilginç bişiler yapabilirsin. kısaca biraz araştırman lazım, bence uğraşmak yerine direkt olarak, converter kullan.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 kullanam kllanamda Server sadece MySQL destekli ustunede maksimum 5 tane ye izin veriyor Benim access dekiler suan da sole bir 10 tan vs Ama neyse problemi..O kodlari vs dbleri silerek cozdum.. saolunuz[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar