Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 TD)Pentagram said: tamam sc nin başına geçiyorum.benimle arkadaş olmak içni geç kalmadınız. kanki nbr ya akalım bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 TD)Pentagram said: tamam sc nin başına geçiyorum.benimle arkadaş olmak içni geç kalmadınız. Ohoooo Mete abim gelmişler şereflendirmişler nasılsınız inşallah son görüşmemiz biraz hareketli idi ama bundan sonraları için bir fasıl soframıza bekleriz abim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 TD)Pentagram said: tyrannus(visas) hahahaha adamın hayatı hep kaybetmek ya. resimde çekilemedi geçen gün zaten pis fakir https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/252445_10150215394287829_651897828_6989606_6494549_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kime oynattın itiraf et.xunn senmi oynadın AAHHAHAHAH (bundan daha ağır bir hakaret olamaz kanımca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 gaming federasyonu gelirse sadece oyunları yasaklamak ve yaş sınırı koymak için gelir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 diablozadeh said: gaming federasyonu gelirse sadece oyunları yasaklamak ve yaş sınırı koymak için gelir : ) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 iyide zaten gaminge federasyona ihtiyaç olmadan bi yasa ile bunu düzenlerler.normaldede zaten böle progaming de aileden belge olmadan giremiyorsun herşeye.onun hali hazırda düzenlemesi var zaten.bi sözleşmeli takıma girmek için aileden belge getirmen geren 18 yaş altı isen. benim UMUD ETTİĞİM profesyonel bir yapı içersinde sadece ' lisanslı takım ve oyuncuların oynayabilidği' oyunlar için ligler olması.Burayada böyle yoldan geçen giremiyecek,bunun şartları düzenlemesi olcak.Bu şartları yerine getirebilen girebilecek.Burayada firmalar 1 yıllık sponsor hakkını satın alıcak ve ordan gelecek paralar ligdeki takımlara sıralamaya göre dağıtılacak vs.al sana profesyonellik işte en basit açıklamasıyla. Atıyorum Bankasya CS 5o5 ligi Bankasya Starcraft2 1v1 ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 TD)Pentagram said: iyide zaten gaminge federasyona ihtiyaç olmadan bi yasa ile bunu düzenlerler.normaldede zaten böle progaming de aileden belge olmadan giremiyorsun herşeye.onun hali hazırda düzenlemesi var zaten.bi sözleşmeli takıma girmek için aileden belge getirmen geren 18 yaş altı isen. benim UMUD ETTİĞİM profesyonel bir yapı içersinde sadece ' lisanslı takım ve oyuncuların oynayabilidği' oyunlar için ligler olması.Burayada böyle yoldan geçen giremiyecek,bunun şartları düzenlemesi olcak.Bu şartları yerine getirebilen girebilecek.Burayada firmalar 1 yıllık sponsor hakkını satın alıcak ve ordan gelecek paralar ligdeki takımlara sıralamaya göre dağıtılacak vs.al sana profesyonellik işte en basit açıklamasıyla. Atıyorum Bankasya CS 5o5 ligi Bankasya Starcraft2 1v1 ligi Sorun birşeyler alamacağını anlayan kişilerde oluyor. Bunlar için bir şeyler yapılmalı. Yoksa TSL deki olaya döner olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 o allahın emri canım.Da benim sölediğim bir yapılanma baya baya profesyonel futbol ligi gibi birşey olur.Bildiğni insanların para kazanmak içni girdiği bir ortam oluşur.Ozamanda her ihale kaybedenler ve yandaşları ihale alanlara saldırır :) iktidar savaşları falan olur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 veeeeeeee http://www.gsgm.gov.tr/Sayfalar/Federasyonlar.aspx Dijital Oyunlar sekmesi sol tarafa eklenmiş ama henüz iletişim bilgileri kim nedir bilgisi yer almıyor Dijital Oyunlar Federasyonu Adres: - Telefon: 0 Faks: 0 E-Posta: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 işi konuşcak değilde işi yapcak adamlar olsa güzel şeyler olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoRaA Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 TD)Pentagram said: işi konuşcak değilde işi yapcak adamlar olsa güzel şeyler olur katılıyorum ayrıca: -esl yalakaları -pıyasadakı bellı baslı bazı oyun dergılerının cebıne para ındırme derdı olanlar -senelerdir ellerınde bazı gucu tutup hıcbırsey yapmıyanlar bu ıslerın ıcınde olmazsa cok ıyı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 para illaha kazanacak birileri bu doğal birşey.kimse oraya babasının hayrına girmez.biz esportu seviyoruz sc yi seviyoruz kalkındırmak istiyoruz,ama iş yapmayız sadece yetki isteriz diyen bir community bizimkisi.bu yüzden sahipsiz eşşeğe semer vuran çok olur önemli olan niyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ne olursa olsun şahsen ben bu federasyondan çok umutluyum...Pentagram'ın da dediği gibi lisanslı oyuncuların oynayabileceği para kazanabileceği bir ortam oluşsun.Bence bu adamlar avrupadaki potansiyeli gördüler reklam altyapısını da gördüler vs. Ha şöyle birşey var bir anda Dreamhack yada GSL sıtayla turnuvalar görebilecek miyiz tabii ki hayır.Önce lisans karşılaşmaları falan yapılabilir ondan sonra mevcut ve kurulacak olan takımlara sponsorluk anlaşmaları destekler vs. verilir.Birkaç kere turnuva yapıldıktan sonra ufaktan geçilir yukarıda belirttiğim turnuvalar gibi organizasyonlara.Tabii bunlar benim düşüncem.Önümüzdeki günler neyin nasıl olacağını bizlere gösterecektir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qBm2z-LCEaQ&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Federasyonla hep birlikte görüşeceğiz, tanışacağız arkadaşlar. Sporcusu, takımı-clani aktif parçası olarak bizi bekliyorlar. Gelecek için inanılmaz umut vaad eden açıklamaları var. Detaylar çok yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoRaA Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Isin icindeki adamlar belli. Yeni yetme adamlar su olcak bu olcak diyor bunlardan onceki adamlarin hepsi ellerini ayaklarini cekmis kimseninde dahil olma gibi bir niyeti yok . Bu kadar hayirsiz bir topluluga federasyon ne yapacak cok merak ediyorum. Dunyada federasyonu olan kac ulke var ? Turkiye cok merakli boyle seylere. Yeni adim atarlar sonra sadece isin icindekiler para kazanir. Senelerdir amerikan futbolu , ragbi federasyonu var ulkede parasizlikan mac yapamadilar . Onlarda ilk basladiginda ayni durum boyleydi. Vs vs heveslenmek guzelde bu gaz nerden geliyor o cok enterasan. bu arada yeniyetme lafima gambit sakin alinma sana demedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar