ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 böyle birşeyin olabilme ihtimali imkânsız. ps:sadece ilk sayfayı okudum..[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: ShekiLChoCuq, 16 Eylül 2004 20:55 tarihinde demiş ki: böyle birşeyin olabilme ihtimali imkânsız. ps:sadece ilk sayfayı okudum.. belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: ShekiLChoCuq, 16 Eylül 2004 20:55 tarihinde demiş ki: böyle birşeyin olabilme ihtimali imkânsız. yanlız cümleyi sevdim.[signature][hline]çok dobiyim [Bu mesaj Ra_d tarafından 16 Eylül 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vurucu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya ne bunlar böle ya yok ingilizce yazılcakmış TL'nin üzerine, kafa atasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Çok sinir bozucu gerçekten[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 @riglous , @ra_d : ":lol:" kâfi mi? [spo1=lol]*!dalgasına yazdığı yazının, ciddiye alınmasına şaşırır..*[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 abi dalgasına yazdığın şeyin altına post script koymuşsun sadece ilk sayfayı okudum diye.dalgasına yazdıysanda insan bi gülücük falan koyar. müneccim boku yemedim bende nerden anlıycam.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı [Bu mesaj Ra_d tarafından 16 Eylül 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bariz belirgin de olsa, haklısın. smiley yada "(!)"koymayı ihmal etmişim. özür. *!müneccim boku nası birşey diye merak eder:-P*[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 gayette ciddi bi yaz şu anda o ama hadi bariz belli olsun.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar