Sorj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Atatürk suratı olması lazım bence *! ortama sazanlama atlar * [signature][hline]hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 15 Eylül 2004 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Atatürk suratı olmayacakmış. Ghandi'yi koyacaklarmış.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 adamlar fransayı örnek verip duruyor ya. biz bir fransa değiliz. adamlar ciddi ciddi bütün insanları milliyetçi. bizimse içimizde bir sürü o.c. var tamam mı. bunların eline fırsat vermemek için,yapıyı korumak için bu gibi küçük dediğiniz şeyler ayakta tutuyor düzeni.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 Eylül 2004 20:53 tarihinde demiş ki: Adamda diyor ki Milli duygular adamın parasının üstünde yazan yazıyla olmaz, içiyle olur. para dediğiniz ülkemizin en önemli simgelerinden biri değil mi ya, yoksa ben mi yanlış biliyorum. bu nasıl milli bir duygu içermez anlamıyorum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Hic dolarla alisveris yaptiniz mi? eger yaptiysaniz saygisiz oluyosunuz ve milli duygularinizi kenara birakmis oluyosunuz bu dusunceye gore... ayip. kisisel saldirma lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 eh konu bu kadar çarpıtılabilir alkışlıyoruz hep beraber.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Tesekkurler, ben sizler icin varim. *egilir* Bakin, Fransa AB uyesi. Tmm. peki Euro ya gecince milli benligi kayboldu mu? Hayir. Biz paramizi degistirmiyoruz. Biz sadece uzerine herkesin anlayacagi bi dilde Cumhuriyetiz yaziyoruz. (AB ye girince bize de dayatacaklar muhtemelen Euro'yu. Sahsen ben buna karsiyim. Yani Euro'ya gecilmesin.) (TRnin ne oldugunu bilmeyen onlarca insan var. Farkedilmemiz gerektigi kuskusuz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Alexi_Septimus, 15 Eylül 2004 20:53 tarihinde demiş ki: Adamda diyor ki Milli duygular adamın parasının üstünde yazan yazıyla olmaz, içiyle olur. içinde milli duygular besleyen bi insan gidip yabancı yazıda yazmaz zaten paranın üstüne ..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: riglous, 15 Eylül 2004 21:05 tarihinde demiş ki: Biz sadece uzerine herkesin anlayacagi bi dilde Cumhuriyetiz yaziyoruz. (TRnin ne oldugunu bilmeyen onlarca insan var. Farkedilmemiz gerektigi kuskusuz.) Türk Milleti, ancak varlığını derin ve sağlam kültür sınırlarıyla çizdikten sonradır ki onun yüksek kapasitesi ve fazileti milletlerarasında tanınır. / ATATÜRK kendi dilimizde kültürümüzün bir parçası sanırım. ve kendi dilimizi yetersiz bulup başkasının diliyle paramızı yayacaksak bizi bilmesinler daha iyi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 vaktinde ismet inönü kendi resimleri ile para bastırıp tepki aldığından beri Atatürk resmi olmayan para basılmadı.. yine basılmaz, paraya internasyonel bir kimlik kazandırmak için ingilizce yazılıyor olabilir. çok yannış bir uygulama değildir, ingilizce siyater, fransızca kamu yönetimi okuyoruz da kimse yabancılaşmıyor memleketine paranın üstüne türkiyeyi tanıtan ingilizce 3-5 kelime olunca mı yabancılaşacağız..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Türk Milleti, ancak varlığını derin ve sağlam kültür sınırlarıyla çizdikten sonradır ki onun yüksek kapasitesi ve fazileti milletlerarasında tanınır. / ATATÜRK bu lafın üstüne ne denebilirki ?[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 - [Bu mesaj riglous tarafından 15 Eylül 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 italya ya da fransa parasının bi tarafını ingilizce yapmış mıdır? ya da başka bir dil?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: riglous, 15 Eylül 2004 21:17 tarihinde demiş ki: Cok sey ama siz beni hain ilan edersiniz, deger bilmez ve Ataturk'u benimsememis sanarsiniz, onun icin konusmuyorum. Konusursam carpitilacagini biliyorum. Uzgunum... bu lafi buraya yazmissaniz, daha da uzgunum... Henuz hazir degilsiniz. neye hazır değilim, söylediklerinle gayet çelişen bir laf yazdığım şey. ayrıca aklı olan ayırabilir vatan haini olanlarla olmayanları, yazabilirsin yani o kadar aklımız var merak etme. ama istemiyorsan konuşma tabi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] [Bu mesaj metboy tarafından 15 Eylül 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sanki bana matrix ya herşeye hazırım ben hiç biyere çekmeyede çalışmıyorum çekmemde sen mantıklı açıklamanı yaptıktan sonra sana daha fazla bişey de diyemem zaten hangi tartışmada bi taraf tamam sen haklısın bende artık böle düşüniyim demiş ki ?[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Türk Milleti, ancak varlığını derin ve sağlam kültür sınırlarıyla çizdikten sonradır ki onun yüksek kapasitesi ve fazileti milletlerarasında tanınır. / ATATÜRK Turk Milleti, eger varligini derin ve saglam kultur sinirlariyla cizemezse, ki su an cizememistir, onun yuksek kapasitesi ve fazileti milletlerarasi taninmaz. Kulturu paranin uzerinde yazan yaziya baglayamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 o mu çözer peki meseleyi ? yoksa harbiden mandacı mısın sen[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 En basa donduk yine, her zaman oldugu gibi. Belkide meselenin cozulmesine yardim eder ha? Mandaci falan degilim. En azindan oyle bi seye ihtiyacim yok. Kendi secimlerim icin tum milleti suruklemem, giderim yurtdisinda yasarim, vatanimi satmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Sly-One, 15 Eylül 2004 20:55 tarihinde demiş ki: adamlar fransayı örnek verip duruyor ya. biz bir fransa değiliz. adamlar ciddi ciddi bütün insanları milliyetçi. bizimse içimizde bir sürü o.c. var tamam mı. bunların eline fırsat vermemek için,yapıyı korumak için bu gibi küçük dediğiniz şeyler ayakta tutuyor düzeni. Kesinlikle katılıyorum. Türkiye'de öyle çok kesim var ki şuan ki düzeni bozmaya çalışan. O yüzden küçük şeyleri bile taviz verilmemesi lazım. Buna en güzel örnek başörtüsü. Başörtüsünün nesi zararlı ki ama artniyetli insanlar yüzünden şimdi dinli imanlı olmak bazı kesimlerde kötü karşılanıyor.[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 basortusu bi simge. Republic of Turkey bi simge degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Başörtüsü de bi simge değil. Müslümanlığın bi gereği ama dediğim gibi bazı artniyetli insanlar yüzünden simge gibi gözüküp toplumu uzaklaştırıyorlar. Nese konuyu dağıtmayalım ben örnek verdim sadece[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Aynen oyle mc..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. icinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: riglous, 15 Eylül 2004 20:48 tarihinde demiş ki: Fransa konusunu anlamayanlar icin: Fransa euro ya gecince ulkesini mi kaybetti. Simgesi mi gitti. Artik fransada yasayanlar daha mi az fransiz? Milli benlik paranin uzerinde yazan degildir. Insanlarin kalbinde olan bi sey. Bizim insanimizin kalbinde yok, her seyini kagit uzerinde gosteriyo: sorun bu. frnasa yada avrupa birliği konusunda zerre kadar bi fikrin yok dimi? avrupa birliğinin bundan sonraki asıl amacı dünya üzerinde dengeyi kuracak bir süper güç olmaktır.bunun için içinde uniter yapıda olan bütün ülkeleri avrupa federasyonu içinde eritmeye çalışmaktadar.bunun için yapılan çalışmalar arasında fransızların almanyada almanların fransada oy kullanma hakkı elde etmesiyle ilgili bi anlaşma imzalamışlardır. yani anlıyacağın avrupa birliği zaten böyle üniter yapıları çözmeye çalışıyor.bunun için uğraşıyor.[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 avrupalı kimliğini fransız kimliğinin altına değil üstüne yerleştirmye çalışıyor.bir fransıza "ben önce fransızım sonra avrupalıyım" demek yerine "önce avrupalıyım sonra fransızım" dedirtmeye çalışıyor.aynen amerikada olduğu gibi.dünya üzerinde amerikalı diye bi ırk yoktur.amerikan vatandaşı vardır.[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mc. basortusu tamamen simgedir. Bizden once Iran'da daki rejim degisikliginde simge halini aldi. Daha sonra da malum kisiler TR'de baslattilar bu 'akimi'. Daha once de boyle bi tartisma olmustu sanirim. Fransizlar her ne kadar AB, ABD gibi tek bi devlet olsa da kendi kulturunu kaybetmez. Ayrica AB herhangi bir sekilde kultur yozlasmasini desteklemiyo. AB hakkinda bilgim var bi miktar, en azindan baslangicini ve nereye dooru gittigini biliyorum. Turkluk sizin icinizdedir, damarinizdadir, aklinizdadir. Paranizda degildir. Anlatmaya calistigim bu benim. Tamam bayrak onemlidir, bizim icin kutsaldir cunku bizi temsil eder. Her milletin bayragi onemlidir. Para konusu oyle degil ama. Anlatamadigim bu. Para, ekonomi, ticaret vs. bunlarin hepsi cikar, zenginlik, refaha bagli seyler. Olmasi gerektiginden daha fazla bi anlama burunmus durumda paramiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar