riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ihracati kendi paramizla yapacaz, paramiz degerli olacak cunku. Diger devletlerde de gecerli bi birim olacak. Ayrica kendi cografyamizda tamamiyle ingiliz somurgesi bi dil kullaniyoruz sizin de farkettiginiz gibi...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Demek istediğim Ingilizce Türkçe'den kat kat daha geçerli bir dil. Koyma nedenleride anlaşılabilirliğini arttırmak. Beni rahatsız etmez Republic of Turkey yazılması veya Türkiye Cumhuriyeti yazılması. Sadece bunu bir sömürülme olayı olarak görmek çok komplekslice geliyor bana.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: metboy, 15 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: ben hiç olmazsa yazım yanlışı yapmışım senin gibi boruyu koyduk, döşedik demiyorum. güzel, ne diim alkışlıyım mi?[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Sömürülme olarak görmek harbiden abartı olmuş da, bence gerekli değil İngilizce yazı olması.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Silthanas'a tesekkurler. Simdi Euro'ya gectikleri icin Fransa ve Almanya tum diger AB ulkelerini somuruyo mu?
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 parada Türkiye yazısını görünce anlamıyorlarsa paranın hangi ülkeye ait olduğunu kendi genel kültür eksiklikleri, bize ne. ayrıca Türkçe dünyada ingilizceden daha az geçerli bir dil diye ingilizce yazıları paramıza koymamız saçmalık. Türkçeyi daha da geçerli bir dil haline getirmeyi kendimize görev edinceğimize başkalarının dillerini kullanmayı görev ediniyoruz.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
uncla Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 eğer doğruysa harbi oha,artık ülke olmaktanda çıkıcaz[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ne olacağız acep? Dandirik şeylerle "VATAN ELDEN GİDİYOR HÜLEYN!" diye saçmalamanın mantığını da asla çözemedim.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: riglous, 15 Eylül 2004 20:28 tarihinde demiş ki: Silthanas'a tesekkurler. Simdi Euro'ya gectikleri icin Fransa ve Almanya tum diger AB ulkelerini somuruyo mu? Ne alaka şimdi almanyanın euro ya geçmesiyle bizim paramızın üzerinde ing. yazılar yazması. İkisinin tek ortak yanı para ile ilgili olması[signature][hline]come forth my friend...
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Türk bayrağına "flag of Turkey" yazmaktan farkı yok bu olayın, o kadar alçakça, umursamazca.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: metboy, 15 Eylül 2004 20:29 tarihinde demiş ki: parada Türkiye yazısını görünce anlamıyorlarsa paranın hangi ülkeye ait olduğunu kendi genel kültür eksiklikleri, bize ne. ayrıca Türkçe dünyada ingilizceden daha az geçerli bir dil diye ingilizce yazıları paramıza koymamız saçmalık. Türkçeyi daha da geçerli bir dil haline getirmeyi kendimize görev edinceğimize başkalarının dillerini kullanmayı görev ediniyoruz. Nereye ait oldugunu degil, orda vurgulanan Republic of Turkey. Ayrica boyle bi mantik olamaz. Sen diger devletlere baglisin, onlar da sana bagli. Onlarla iliski icindesin. Sen kendini onlara tanitacaksin ki onlar seni bilecekler, sen de geliseceksin. Onlar senden mal alacaklar... Turkce'yi dunya dili yapmak ekonomik olarak guclu olmaktan geciyo.
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 cidden anlamıosunuz dimi..[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: metboy, 15 Eylül 2004 20:33 tarihinde demiş ki: Türk bayrağına "flag of Turkey" yazmaktan farkı yok bu olayın, o kadar alçakça, umursamazca. İyi de, senin vatandaşın, onun Türk bayrağı olduğunu biliyor, ama ecnebiler bilmiyor :) ve "flag of Turkey" gibi şeyler yazılabilir :) Yalnız şunu anlamadım, bu "flag" meselesi nerede yazacak :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ülkemizi tanıtmak için paramızın, ülkemizin simgelerinden birinin üstüne başka dillerle yazı yazmamıza gerek yok. Türkiyenin cumhuriyetle yönetildiğini Türkiyeyle ithalat-ihracat yapan, yapmayı düşünen, düşünebilcek olan potansiyel kesim zaten biliyordur. bilmiyorsa ne yapayım yani parama yazarak anlatamam millete.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: W3r3wolf, 15 Eylül 2004 20:36 tarihinde demiş ki: said: metboy, 15 Eylül 2004 20:33 tarihinde demiş ki: Türk bayrağına "flag of Turkey" yazmaktan farkı yok bu olayın, o kadar alçakça, umursamazca. İyi de, senin vatandaşın, onun Türk bayrağı olduğunu biliyor, ama ecnebiler bilmiyor :) ve "flag of Turkey" gibi şeyler yazılabilir :) Yalnız şunu anlamadım, bu "flag" meselesi nerede yazacak :) eh ben sana artık birşey söylemiyorum yani bu cümlelerinle kendi kendini ele verdin zaten :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Para örneğiyle "flag"in ne alakası var? Ben sana soru sordum cevap piliz :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: metboy, 15 Eylül 2004 20:37 tarihinde demiş ki: ülkemizi tanıtmak için paramızın, ülkemizin simgelerinden birinin üstüne başka dillerle yazı yazmamıza gerek yok. Türkiyenin cumhuriyetle yönetildiğini Türkiyeyle ithalat-ihracat yapan, yapmayı düşünen, düşünebilcek olan potansiyel kesim zaten biliyordur. bilmiyorsa ne yapayım yani parama yazarak anlatamam millete. Anlatirsin. Sen bi mal uretiyosan, bunun tanitimi sana aittir di mi? ben demir uretiyorum gelsin insanlar beni bulsun demezsin, sen para kazanmak istiyosun. Uluslararasi iliskiler cok sey degistiriyo ve gercekten Republic cok sey ifade ediyo. Bugun insanlar Cin'den aldiklari mallarda tereddut ediyosa bunun nedeni komunizmdir (komunizm kimligine burunmus totaliter rejim...)
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yahu banane çinden komunizmden. ben ülkemin cumhuriyet ile yönetildiğini 80 senedir anlatamadıysam daha da çalışır çabalarım dünya çapında anlatırım. ama tutup ta parama, en önemli simgelerimizden birine başka dilde yazılar yazmam.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: W3r3wolf, 15 Eylül 2004 20:39 tarihinde demiş ki: Para örneğiyle "flag"in ne alakası var? Ben sana soru sordum cevap piliz :) yahu söyledik ya ikisi de aynı derecede saçmalık bana göre dedim. alakası yok tabi ki örnek veriyoruz.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Kardeşim para bu para[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Yavrucuğum, "flag" lafı nerede kullanılacak onu soruyorum.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bayrağın köşesine yazarsın, sen git başla şimdiden dikişle yaz beyaz bir yazıyla. sonra ben böyle birşey yaptım diye ilgililere göster beğenirler kesin. şaka yapıyorsundur bu arada inşallah :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ben de diyorum ki 80 yilda, su anki mantiginla becerememissin. O zaman yanlis yaptigin bi seyler var... Donup geriye bak, diger devletler neler yapmis onlara bak. Kendini yenile, kopyalama daha iyisini yap. Fransa konusunu anlamayanlar icin: Fransa euro ya gecince ulkesini mi kaybetti. Simgesi mi gitti. Artik fransada yasayanlar daha mi az fransiz? Milli benlik paranin uzerinde yazan degildir. Insanlarin kalbinde olan bi sey. Bizim insanimizin kalbinde yok, her seyini kagit uzerinde gosteriyo: sorun bu.
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 eskiden yanlış yapmış olabiliriz ama bunu yaparsak yine yanlış bir davranış yapmış oluruz. bunu anlatmaya çalışıyorum iki saattir. milli duyguları olmayan insanlar var tabi ki Türkiyede hem de bir çok insan var ama paramızın üzerine republic of turkey yazmak ta aynen o tür milli duygulardan yoksun kişilerin yapçağı bir iştir.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Adamda diyor ki Milli duygular adamın parasının üstünde yazan yazıyla olmaz, içiyle olur.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Öne çıkan mesajlar