Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı gezisi(Budapeşte,Viyana,Prag)

kavun

Öne çıkan mesajlar

evet bir dahaki haftaya yurtdışına çıkıyorum.budapeşte,viyana,prag'a gidiyorum :)!aslında tur ile gidiyorum fakat sizede sormak istedim orada ilginç şeyler var mı?(soruya bak :-P)benim tek bildiğim şey çek cumhuriyetinin birasının güzel olması.birde orada xbox var mıdır :)?alsam oyunları burada var mıdır :)?[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kötü bişey yok xbox almasında sen boşver onu :) Sanırım orasıda "pal" sisteminde türkiyeyle sorun çıkarmaz. yane. Ucuzsa al. Param var diyosan yani. Oyun bulursun türkiyede millet oynuyo. Neyse efendim bu dediğin yerler dark age zamanında :) çok şeyler yaşamış oranın havası ayrı olur. Mistik ve güzeldir. Bi partner lazımsa bi pm tak yanındayım :)[signature][hline][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

prag viyana felam euro'ya geçtiklerinden pek bi pahallandı yaf, geçen ben bi oyun sordum 40 euro höh dedim bu mudur, netten 20 dolara aldım sonunda..
öf uzatmışım, prag viyana süferdir, hele de tarih ve mimari meraklısıysan mükemmele yaklaşır..pragda gün batımını izleyin derler hep, pek bi güzel oluyormuş.[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
Sosyal ağlarda paylaş

Budağeşte'de, hafta sonraları aslanlı köprü (Lancet) harikadır. Belli saatler arası (sanırım 6-8, belkide 7-9 unuttum) trafiğe kapatılıyor ve bi sürü seyyar dönerci, biracı, yemekçi falan çıkıyor meydana. Müzik çalanlar oluyor kaldırım kenarlarından. Köprüde yürümek de oldukça keyifli zaten.

Ayrıca mutlaka nehirde tek turu yapın ama gece yapın. Bir sürü içki içiyorsun, Türkçe anlatım var, ve çok keyifli :) Türkçe anlatım tanıdık birine aitti ama unuttum bak.. Ben iki kere yapmıştım, o derece harika :)

Turistik yerleri saymama gerek yok zaten grup halinde gezersiniz, oralara götürürler sizi.

Son olarak adını unuttuğum, yeşil demirli köprünün orada, tren istasyonuna çok yakın bir yerde bir Türk lokantası vardı. Adı Saray ama daha değişik yazılışı var, saray diye okunuyor. Tek kelimeyle MUHTEŞEM! Kesin uğrayın :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

Prater'e git viyana'da lunaparkta eglen hehe, ki Riesenrad (devasa bir donme dolap) var ordan Viyana manzarasina doyabilirsin...

Stephansdom'a zaten allahin emri gideceksin hehe (onun da kulesine cikip manzara seyredebilirsin...)

Paran varsa Donauturm'a gidin yemek yiyin (tuzludur). Donauturm'da yazin bungee yapilabiliodu ama o daha daha da tuzlu ehehe (zaten 150-200 metreden atlamak kalp falan sakat isler onun yerine dedigim lunaparkta yaklasik bi 50 metreye (yanilmiorsam) cikip yapabilirsin ilgileniosan)...

zaten muze ve kultur sehridir Viyana, teker teker hepsini saymak simdi anlamsiz olacak ama Schönbrunn Sarayi'na gidersiniz. Orda hayvanat bahcesi var, kafeler var, yesil ortam (gerci Viyana her daim yesil hehe) mis gibi, hem bahce bakimlari da yaza gore ayarlanmistir guzel cicek desenlerinin onunde foto cekersiniz (bu da klasik turist aktivitesidir)...

Viyana'dan oyun almayi dusunuosan ingilizce bulmakta zorlanacaksin hehe almanca'ya cevirirler nerdeyse tum oyunlari...

Benim icin de bir kahve ic oralarda, kilise de mum yak falan (ozledim oralari hehe)[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Off off yaw ne guzeldir o tur bende zamanında katılmıstım...valla yanında kafa dengi bi ark varsa prag da dagıtırsın cunku kızlar superrr abi..prag da ve budapeste de hic ummadıgın yerlerde manyak gece klupleri cıkıyo ki prag ta kızlar dehset...bole baktım kaldım...(yengenız duymıya) viyana da grinzig meyhanleri vardır o zamanlar schilin mi vardı ne varı:)ucuz du oralar bence biradan ziyade sarap ic ben pek sevmezdim ama adamlar yapıyo birader...macarlar la turkler aynı kokenden gelme gibi...simdi tarih parcalamıyım sen onlara balta elma tarla kelimelerini sor:)))aynı turkceyle bide cep var kelimeleri aynıydı.....oyle yaniii daha sorun varsa cevpalarım...Vaci Utca en meshur caddesi 3 kez buludnum budapeste de severim sorsan herkeşler bilir beni:)))[signature][hline]No Woman No CRY
Sosyal ağlarda paylaş

Budapeşt'ede "Buda" bölgesinde abim oturuyor.Hatta "Ecseri Ut"ta :)

Budapeşte çok güzel bir yer.Özellikle sinemalarına git derim.Ancak hiç camii yok maalesef.

35.000 adet Türk bulunuyor.Türk mahallesi var ama uğramanı tavsiye etmem.

Favori yemek istersen Pizza yemeye git.Bir pizza var.25 cm di sanırım çapı.Ya böyle bir masa büyüklüğünde.Ancak domuz eti genelde :)

Gece klubleri dersen Romkert,Cuba Libre'yi tavsiye ederim.Daha erken gitseydin Schigetz Festivalini kaçırma derdim.Ayrıca Formula 1'ide kaçırdın üzgünüm :(

Genelde ulaşım metro ile sağlanıyor.Tavsiye ederim.

Sakın giyinme derdine girme.İşte şu markayı fln giyeyim hava atarım gibisinden :) Çünkü sende görünce OHA diyeceksin.Donla çıkacak millet resmen.

Çingene mahallesine dikkat et.

Macaristan güzel yer.Çok kalacaksan Balaton'a da uğra derim.Coca-Cola Festivali varmış şu anda.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de X-Box ne kadarsa Macaristan'da da o fiyat.

Ayrıca Türkiye'de parçaları ve oyunları bulunuyor.

www.endem.net[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
evet tatilden geldim :).genel olarak güzeldi ama tüm fotoğraflarım gitti :hrr:!dönüşte küçük bavulum çıkmadı :hrr:!mis gibi fotolar vardı.artık diğer tura katılanlar bana mail ile atacaklar fotoları o zaman koyarım.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere
Sosyal ağlarda paylaş

çok soğuk oluyor biz de bu aralar gitmiştik ve ben ilk günden hasta olmuştum, ordaki insanlar cıbıl cıbıl geziyor onların gazına gelipte ince giyinme hiç
edit: eee biraz geç olmuş sanki[signature][hline]Do you mind if i always love you?

[Bu mesaj OutTrader tarafından 17 Eylül 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...