Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite öncesi eğitim hayatı gariplikleri...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Myshkin said:

küheylan said:

ben hala kurşun kalem kullanıyorum lan.

ahaha aynen. sınavda koca sınıfın ortasında cırt cırt kalem açarken sınıftakilerin + gözetmenlerin bakışları paha biçilemez hahehuehe

kalemkutu taşıyan bi kız var sınıfta, ona bir tane kalemtraş aldım koydu kalemkutusuna o getirip götürüyor kalemtraşı. ondan almak için kalkıyorum bazen.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

kalemkutu taşıyan bi kız var sınıfta, ona bir tane kalemtraş aldım koydu kalemkutusuna o getirip götürüyor kalemtraşı. ondan almak için kalkıyorum bazen.

ahahahhaa
Mesaj tarihi:
annem bana ısrarla alırdı kalemkutu kullanmazdım. sonra bi gün kızdıydı olm bak kalemlerin pantolonun cebini yırtıyor, şunları kalemkutusunda taşı diye.

ah gerçeği bilmiyordu ki.

yapsam
Mesaj tarihi:
karasimsek said:

kızlarda bide en güzel kalem kutusuna sahip olma rengarenk kalemler alma takıntısı vardı ben çok hassastım mesela bu konuda

evet evet! bana baaaaam almanyadan getiriodu hep en güzellerinden. hepsini masaya diziodum görmemis gibi, o yüzden tenefüslerimi yalniz geciriodum :((((
Mesaj tarihi:
1. sınıfta mehmet diye sıra arkadaşım vardı.
biz de çok fakirdik o zaman, itin çocuğunun 64 lü kuruboyası vardı her ders çıkartıp artislik yapıyodu.
arabamı alınca göreceğim ilk insan o itoğlu it olacak.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

karasimsek said:

kızlarda bide en güzel kalem kutusuna sahip olma rengarenk kalemler alma takıntısı vardı ben çok hassastım mesela bu konuda

evet evet! bana baaaaam almanyadan getiriodu hep en güzellerinden. hepsini masaya diziodum görmemis gibi, o yüzden tenefüslerimi yalniz geciriodum :((((

ahahaha evet yaa off
  • Yeni Oluştur...