Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldan eve gelince

Chemical

Öne çıkan mesajlar

boole soguk gunlerde eve gelip paltoyu atip ayaklari kalorifer'e uzatip yorganin icine girip sicacik kestane yerken uyuklamak hele yagmur yagiyosa yagmuru izleyerek sigara icmekti benim icin guzel olan[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 16 Eylül 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oooh 11 ekimde açılıyo nıhahah :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ya okuldan eve gelince bilgisyar acılmıyo ya hic hevesim olmuyo... daha cok insanın bole koltuga yatıp tv izleyesi geliyo...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah kalkıyorum ( sabah dediğim 1.30 - 2 gibi ) ondan sonra paticik e bakıyorum , 2 el starcraft atıyorum , biraz photoshop kasıyorum kendi çapımda zevkine , sonra bakıyorum saat 5 falan olmuş , kahvaltı etmediğimin farkına varıp acıkıyorum. Ama evde ekmek olmuyo olsa da çıtır çıtır olmuyo , bende ya bi parça kek , börek işte allah ne verdiyse ondan yiyorum .
Ondan sonra alıyorum gitarı komşuları çıldırtıyorum . Saat olmuş 7.30-8 ya arkadaşa gidiyorum ya da SC eşliğinde evde sabahlıyorum. Bazen de sabahlamıyorum. Ama işte okul olmayınca da böyle oluyor .
İnsan dersane günlerini özlüyo sonradan .. Okul için aynı şey söylenemese de ..
Tabi dersaneye de bağlı biraz bizimki süferdi. Gülmekten ders dinleyemezdim . Geometri dersine sarhoş girmiştim , hoca dalga geçiyodu , ama soruları çatır çatır çözdüm %70 performans artışı gözledim alköllü ders çalışma sırasında ..
Ha bir de lise 2 de fizik sınavına sarhoş girmiştim ondan da 90 aldım . Hem de enerji konusuydu yaa .. En beceremediğim konuydu .
Şimdi ben bu kadar şeyi neden yazdım diye sorarsanız bende cevap veremem , nereden nereye geldim farkında değilim yazarken . O yüzden devam ediyorum.

Hah asıl konuya geleyim ..
Ben okula 7.5 aydır gitmiyorum . Rapor almıştım hahah süferdi , hala da süfer daha da 1 ay tatilim var .
Öss puanım iyi vs. iyi bölüme de girmemize ramen , hala ders çalış diyolar evden yok hazırılık yok matematik . Çalışıyorum tabi , matematik sevdiğim için de ingilizce bayıyo sıkıldım bıktım istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski)
ZeBeLLaH(yeni)
Paticik StarCraft Forumları
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...