Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 vay be millet neler yapmış. ben daha yeni uyandım :p[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 war tabi okulun olmaması :)[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 boole soguk gunlerde eve gelip paltoyu atip ayaklari kalorifer'e uzatip yorganin icine girip sicacik kestane yerken uyuklamak hele yagmur yagiyosa yagmuru izleyerek sigara icmekti benim icin guzel olan[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 16 Eylül 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ohhh 4 gündür gitmiyorum bi hafta geç açılıcak ohh mis hergün yaymak ohh..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Oooh 11 ekimde açılıyo nıhahah :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya okuldan eve gelince bilgisyar acılmıyo ya hic hevesim olmuyo... daha cok insanın bole koltuga yatıp tv izleyesi geliyo...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Eve yorgun argın dönünce hiçbir şey yapmak istemiyorum, isteyemiyorum :) Okulda maç yapıp duruyoruz boyuna, ama çaptan düşmüşüz, eve gelince sızlıyor bacaklarım.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 a.q oyun kalmadı oynyacak diyorum bu yüzden kendimi ikinci seçeneğim olan koltuğa atıyorum. OooOh mis gibi! Sıralar gibi kare ve sert hatları yok! yumuşacıkkkkşşşşcbdsfdffsdasffasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 okul mu iğrenç..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! playingarena online gaming community *Kuşu öldüğü için üzgündür* Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 altın yıllarımız ağır derslerle harcanıo ben ona yanıyorum[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bende cok severdım[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Sabah kalkıyorum ( sabah dediğim 1.30 - 2 gibi ) ondan sonra paticik e bakıyorum , 2 el starcraft atıyorum , biraz photoshop kasıyorum kendi çapımda zevkine , sonra bakıyorum saat 5 falan olmuş , kahvaltı etmediğimin farkına varıp acıkıyorum. Ama evde ekmek olmuyo olsa da çıtır çıtır olmuyo , bende ya bi parça kek , börek işte allah ne verdiyse ondan yiyorum . Ondan sonra alıyorum gitarı komşuları çıldırtıyorum . Saat olmuş 7.30-8 ya arkadaşa gidiyorum ya da SC eşliğinde evde sabahlıyorum. Bazen de sabahlamıyorum. Ama işte okul olmayınca da böyle oluyor . İnsan dersane günlerini özlüyo sonradan .. Okul için aynı şey söylenemese de .. Tabi dersaneye de bağlı biraz bizimki süferdi. Gülmekten ders dinleyemezdim . Geometri dersine sarhoş girmiştim , hoca dalga geçiyodu , ama soruları çatır çatır çözdüm %70 performans artışı gözledim alköllü ders çalışma sırasında .. Ha bir de lise 2 de fizik sınavına sarhoş girmiştim ondan da 90 aldım . Hem de enerji konusuydu yaa .. En beceremediğim konuydu . Şimdi ben bu kadar şeyi neden yazdım diye sorarsanız bende cevap veremem , nereden nereye geldim farkında değilim yazarken . O yüzden devam ediyorum. Hah asıl konuya geleyim .. Ben okula 7.5 aydır gitmiyorum . Rapor almıştım hahah süferdi , hala da süfer daha da 1 ay tatilim var . Öss puanım iyi vs. iyi bölüme de girmemize ramen , hala ders çalış diyolar evden yok hazırılık yok matematik . Çalışıyorum tabi , matematik sevdiğim için de ingilizce bayıyo sıkıldım bıktım istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar