Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldan eve gelince

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vay be millet neler yapmış. ben daha yeni uyandım :p[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
boole soguk gunlerde eve gelip paltoyu atip ayaklari kalorifer'e uzatip yorganin icine girip sicacik kestane yerken uyuklamak hele yagmur yagiyosa yagmuru izleyerek sigara icmekti benim icin guzel olan[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 16 Eylül 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ohhh 4 gündür gitmiyorum bi hafta geç açılıcak ohh mis hergün yaymak ohh..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
Oooh 11 ekimde açılıyo nıhahah :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Mesaj tarihi:
Eve yorgun argın dönünce hiçbir şey yapmak istemiyorum, isteyemiyorum :)
Okulda maç yapıp duruyoruz boyuna, ama çaptan düşmüşüz, eve gelince sızlıyor bacaklarım.[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Mesaj tarihi:
a.q oyun kalmadı oynyacak diyorum bu yüzden kendimi ikinci seçeneğim olan koltuğa atıyorum. OooOh mis gibi! Sıralar gibi kare ve sert hatları yok! yumuşacıkkkkşşşşcbdsfdffsdasffasf
Mesaj tarihi:
Sabah kalkıyorum ( sabah dediğim 1.30 - 2 gibi ) ondan sonra paticik e bakıyorum , 2 el starcraft atıyorum , biraz photoshop kasıyorum kendi çapımda zevkine , sonra bakıyorum saat 5 falan olmuş , kahvaltı etmediğimin farkına varıp acıkıyorum. Ama evde ekmek olmuyo olsa da çıtır çıtır olmuyo , bende ya bi parça kek , börek işte allah ne verdiyse ondan yiyorum .
Ondan sonra alıyorum gitarı komşuları çıldırtıyorum . Saat olmuş 7.30-8 ya arkadaşa gidiyorum ya da SC eşliğinde evde sabahlıyorum. Bazen de sabahlamıyorum. Ama işte okul olmayınca da böyle oluyor .
İnsan dersane günlerini özlüyo sonradan .. Okul için aynı şey söylenemese de ..
Tabi dersaneye de bağlı biraz bizimki süferdi. Gülmekten ders dinleyemezdim . Geometri dersine sarhoş girmiştim , hoca dalga geçiyodu , ama soruları çatır çatır çözdüm %70 performans artışı gözledim alköllü ders çalışma sırasında ..
Ha bir de lise 2 de fizik sınavına sarhoş girmiştim ondan da 90 aldım . Hem de enerji konusuydu yaa .. En beceremediğim konuydu .
Şimdi ben bu kadar şeyi neden yazdım diye sorarsanız bende cevap veremem , nereden nereye geldim farkında değilim yazarken . O yüzden devam ediyorum.

Hah asıl konuya geleyim ..
Ben okula 7.5 aydır gitmiyorum . Rapor almıştım hahah süferdi , hala da süfer daha da 1 ay tatilim var .
Öss puanım iyi vs. iyi bölüme de girmemize ramen , hala ders çalış diyolar evden yok hazırılık yok matematik . Çalışıyorum tabi , matematik sevdiğim için de ingilizce bayıyo sıkıldım bıktım istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski)
ZeBeLLaH(yeni)
Paticik StarCraft Forumları
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman
  • Yeni Oluştur...