Reumer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Evet konsolu açamıyorum neden? 10.0.0.2 ye bağlanmaya çalışıyo fakat sayfa bulunamadı diyo. IP ayarlarında falanmı bi sorun var? Bi ayar falan yapacaz o kesinde ne yaapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Modem bilgisayara bağlı değilken veya modem acık degilken oyle yapar... ethernet portunun ve modemin acık oldugundan emin ol başka türlü öyle bişey olması mümkün değil...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 network connections aç disable sonra enable yap gene dene olmadı bunlardan sonra bi restart at modeme restart at fln arada öyle olur bikaç deneme le düzeltiyorum ehe[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 lol nasıl mümkün değil birçok ayar çakıştığı zaman kilitleniyor ve consolu göremiyorsun reset atıp modemi tekrardan açıp kapayınca düzeliyor.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 16 Eylül 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Restart atıyorum modemi tekrar kontrol vs. ediyorum fakat olmuyor. Şoyle bıse var yanlız.Ben ethernet kartına bağladım usb modemi.Ve etherneti tanıttım.Yani ağ üzerinden bağlanıcam.Orda bir sorun oluo olaıblırmı? Otomatik IP al vs ye tıklıorum Lan cong. da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bide ethernet portunu nasıl açıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 şöyle birşey olmuş olabilirki benim başıma gelmişti 1 bilgisayara hem zoom etherneti hemde usbyi kurmuş olabilirsin veya sen ethernet takılıyken kendisi tanımıştır sonrada usbyi tanıttıysan çakışıyordur regeditten zoomlan ilgili ne varsa sil bu sırada modemin kapalı olsun sildikten sonra modemine birde restart at öyle aç.Ben 4kere format çektim bu tarz bir sorundan ötürü ethernetlen usbyi aynı anda takmayın veya 2programıda yüklemeyin siz nekadar uninstall etsenizde regeditte kalıyor kalıntıları ve buda sorun yaratıyor[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar