screamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Bu arada Liverpool da Monaco ya döşedi 2 - 0 Baros ve Cisse[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 15 Eylül 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: jacabo, 15 Eylül 2004 23:30 tarihinde demiş ki: ehe aynı yusuf yusuf gecen sene bızım chealse macında olduda harbı ınsana stres basıyor :) ahh fener de kacırdı umit le öfff hatırlatma ya..hakemi gördüm dahada kötü oldum zaten :))))[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 of rustu iyi kurtardı walla[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 inanılmaz bi kurtarızş rüştüden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 umitin burnu sankı kırıldı gıbı geldı bana yamuktu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ohhh yat ümit biraz daha iyi gelir dinlen koçum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Ehuehu doğru karıştırdım bu arada Ümit e oskar Altın Portakal vercem ben[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 15 Eylül 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 BİTTİİİİİ OHHH BE 3 PUAN GAİLBİYET YİHU.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Lyon Man Utd maçı ile Leverkusen - Real Mad. maçı bitti[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 tebrikler artık fenere[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 eet bitti hadi bakalım bu 3 puan cok onemliydi bi 3 puan daha tamam :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 lyon la m.united da berabere kaldı ohhh tam kaymak gibi oldu. bize yaradı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Beşiktaş a baldan biraz daha fazlası da lazımdı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 koduk cocugu:D[signature][hline]Şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: screamer, 15 Eylül 2004 23:39 tarihinde demiş ki: Beşiktaş a baldan biraz daha fazlası da lazımdı ne lazımdı lazio ya iyi bir kalecimi[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bu rüştü olmasa fener napar bilinmez.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: fizban, 15 Eylül 2004 23:40 tarihinde demiş ki: bu da şimdiden bu sezon 0 çekemeyeceğimizin ispatıdır :) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 artık üstüne bi sigara yakılır * rahatlar * [signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 oha yanlız real daaalmış[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Silthanas, 15 Eylül 2004 23:43 tarihinde demiş ki: ya sparta 3 tane cakiyodu 2. yarida..Allahtan adamlar kazma.. manchester forvetleri affeder mi bunlari?Eger onlar da atamassa, fener hakikaten buyu muyu yapmi$ demektir.. o son top bombaydi ya, ru$tu hatali yer tuttu kalede, $ansina herifin oraya cekecegi tuttu.. bla bla bla bla :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 artik rahatlayabiliriz ilerleme var 3 puan bu sene oh oh :P asil gelecek sene sikinti cekecez 3 puani gecmekte... simdiden oturup dusunmek lazim :D[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 İkinci yarı çok fazla bir oyun değişikliği yoktu, Prag'ın yaptığı zorunlu değişiklik oyunu da çok etkilemedi. Şu anda bir kulağım yorumları dinlerken belkide Alex'in ikinci yarı başında yakaladığı pozisyonu değerlendirseydi bu söylenenlerin hiçbirini duymayacak olacaktım. İkinci yarının başından itibaren Prga'ın pas yüzdesi Fenerbahçe'ye göre daha iyiydi. Neredeyse hatasız paslaştılar ama kaleye gidemediler, büyük ölçüde forvette eksiklikleri var. Servet'e gösterilen ilk sarı kart çok doğruydu ama ikinci kart bence ağır bir karardı. İlk maçta kırmız kartla başlamak böyle bir lig için büyük olumsuzluk kendisi açısından. Prag'ın etkili atakları malesef orta sahanın ilerisine çok geçemedi, dağınık görünümdeki Fenerbahçe savunmasına rağmen ceza saha sı içine giremediler. BU süre içinde iki gol pozisyonu ürettiler ki, orta saha da kaybedilen toplardan oluşan pozisyonlardı. Aurelio'nun saha da ne yaptığını çok farkedemedim. Savunmaya yönelik bir orta saha mı yoksa hücüma yönelik bir orata saha oyuncus mu bir türlü belli edemedi. Alınan sonuç hem Fenerbahçe hem de Türkiyenin kazanacağı ülke puanları açısından çok değerli. Fenerbahçeyi ve Fenerbahçelileri tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Silthanas, 15 Eylül 2004 23:46 tarihinde demiş ki: e futboldan anlamayan fener taraftarina gore bla bla tabii bunlar.. silthanas sen ne dersen de biz bu gruptan cıkıcaz bosuna konusma kıskançlık krizlerine giriosun anlıorum çünkü prag sizi elemişti..boşuna çeneni yorma sen..[signature][hline]Şampiyon [i]Everyone wants to take a good gift when you give this gift he wants to take a new one .Why? People are always hungry and property[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ulam bu ne biçim spartadır yuh adamlar direkt saçma sapan oynadılar 3 pas yapamadılar. bir poborsky ve 2. yarı zelenka bu kadar mı etkilemiş bu takımı gözlerime inanamadım. sen kadıköy gelcen topla bukadar oynican ama oynadıklarını da paso sağa sola sallican e yuh be kardeşim[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Efecik, 16 Eylül 2004 00:01 tarihinde demiş ki: said: Silthanas, 15 Eylül 2004 23:46 tarihinde demiş ki: e futboldan anlamayan fener taraftarina gore bla bla tabii bunlar.. silthanas sen ne dersen de biz bu gruptan cıkıcaz bosuna konusma kıskançlık krizlerine giriosun anlıorum çünkü prag sizi elemişti..boşuna çeneni yorma sen.. bi farkı yoktu biz de içerde 1-0 yenmiştik :)[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar