fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 arkadaşlar biri bana bi tell bisi atsın oyunda tek başıma oynuyorum şu an :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Patro from Justice Coh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Dur sakin ol herkes işte güçte - tanışır kaynaşırız zamanla. Sen biraz geliş level atla oyunu tanı. Bikaç gruba gir-çık. Hoşgeldin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hoşbulduk level 4 oldum şimdi[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Patro from Justice Coh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 evet son karakter isimlerim belli oldu imzamda yazıyor şimdilik blasterla oynuyorum elektik saldırısını seçtim idare ediyor simdilik fena değil...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Reiben from Justice Coh Scrapper Quintus from Justice Coh Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 blaster seçtiysen blaster guide[signature][hline]en ince yerim bileğim.. CoH : Justice Syphex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Eger supergrub'a girmemis iseniz; Devvo Eagle Eye Razean Bendeniz Silezya :) Keyzar Adasu Akinikotu Sita NOYaN bu arkadaslara tell atarsaniz supergrub'a girebilirsiniz.. Esen kalin.[signature][hline]Silezya - Justice Kahraman - Justice Kamyon- Justice Algus Requiem- Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar