fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 downloadı download accelerator plusla yapmak istiyorum da yapmıyor galba şimdi normal kaydetten mi akydetcem oyunu o zmn bilgi kapatmamam gerekcek bi 10 15 saat o yuzden... bunu download edebilen download manager ismi ve edinebileceğim site yazar mısınız?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bir de scrapper yapicam ben heralde pençeleri oluyor mu elinden fırlayan wolverine gibi yoksa devamlı elde gozuken pençeler mi olur ya da nedir?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 valla ben downloadı dap(download accelerator) ile yaptım. gayet güzel oldu.. ikinci soru ile ilgili olarak, ellerinden yapan görmedim de, adamın teki yanımdayken "hööyt" diye kendini kastı, ıkındı ve vücudunun her yerinden dikenler çıktı. "karizma budur" dedim..[signature][hline]en ince yerim bileğim..
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ya bende dap la indirmiyor acaba dapın versiyonu eski onla ilgili olabilir mi?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yalnız buyuk aptallık ettim oyun için aldım accountun parolayı unuttum napcaz şimdi bi yerden de ulaşamiyorum şu an... tamam passwordu hallettim de download etmiyor dapla başlamıyor downloada yani bi sorun var anlayamadım normal explorer download seysiyle download ediyor onda da bisi olsa gider butun dosya napcam şimdi?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 14 Eylül 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: fortinbras, 14 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: yalnız buyuk aptallık ettim oyun için aldım accountun parolayı unuttum napcaz şimdi bi yerden de ulaşamiyorum şu an... Password reset olması lazım, bi account kısmını araştır istersen. said: fortinbras, 14 Eylül 2004 16:20 tarihinde demiş ki: bir de scrapper yapicam ben heralde pençeleri oluyor mu elinden fırlayan wolverine gibi yoksa devamlı elde gozuken pençeler mi olur ya da nedir? Scrapper --> Claws dediğin senin. Pençeler wolverine gibi 3 tane ve saldırıya geçtiğin zaman çıkıyolar. Aramıza hoşgeldin Fortinbras. Umarım şifreni bulursun. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 sağol da2019 şifreyi hallettim de downloadi halledemiyorum bi turlu galba ben bunu halledene kadar 1 aylık sure geçcek lol[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 14 Eylül 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bu oyunu bana bugun cd veya dvd de verebilcek var mı bi iki saat içinde istanbul içinde anadolu yakası tercih edilir ama onun dışında herhangi bir yer olabilir arabam var[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 valla işteyim, yoksa verebilirdim. akşam 6da karaköyde bir firmayı ziyaret etmem gerekiyor, ve 8e kadar çalışıcam muhtemelen. sen yine de ne tarafta oturduğunu söyle, hani belki yakınlardaysan bir kıyak geçerim :P[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 e tabi bir de birinin 800 küsür mb dosyayı nasıl iki cdye yazacağımı söylemesi gerek (update edilmiş hali de var bende, onu da yazabilitem olabilir, ama dediğim gibi bugün zor)[signature][hline]en ince yerim bileğim..
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hm 6 da karakoyde olacaksan yetişebilirim ben ztn kopru ayağında oturuyorum[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ha bak onu bilmiyorum nasıl yazılcanı bolmek gerekir heralde dosyayı ama nasıl yapılır bilmiyorum[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 dvd writer laptop flm varsa olur da cd yi bilemiycem dvdnin kapasitesi bikaç gb ztn[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 arkadaşlar normal sıkıştırma programları ile cd ye bolebilirsiniz örnek winrar compression method store, split to volume seçeneğinden ister 700 ister 650 bölebilirisiniz[signature][hline]COH : Razean Haner Albay Turka Paracalnox
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ya biraz geç kaldık galba arkadaşın işi varmış yok mu başka biri bana bu oyunu verebilcek akşam 8-9 gibi de olabilir kadıkoy olur uskudar olur beşiktaş olur her yere gelirim yani hemen hemen... cd parasını flm yol parasını da karşılarım oyle bi durum olusursa...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 tamam hallettik sanırım oyun işini arkadaş bana iletecek oyunu cdde heralde akşam 11 12 gibi girerim oyuna bakalım nasıl bişimiş olmadı ztn aynı zamanda bende download ediyorum en geç yrn oğlen 12 1 gibi girerim ztn...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 14 Eylül 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 update i war daha bunun heveslenme hemen :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 heveslen, heveslen ne yaptım? 3 cd çektim, içinde - oyunun setupı - oyunun bendeki kurulu hali (patche gerek yok yani) - ve no updater kısayolu. keşkem herkeş yapsa :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 valla çok sağol mum sen olmasan napacaktım ben :) neyse gorusuruz oyunda nickimi yazarım buraya[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sonunda girdim oyuna ama çok karışıl bi de hareket etme olay ıbi garip geldi mousea devamlı basıyorsun flm sağ tuşa kamerayı oynatmak için flm alışamadım neyse justice de mutation scrapper açtım bi tane adı Patro patroclus yapcaktım da biri almış onceden Patro yaptım ben de... bi mesaj atarsınız artık o başlangıç yerinde memurun yanındayım...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 valla dostum kosuyolunda oturuyorum ama 2 gundur avrupa yakasindayim eger halledemediysen bi yolunu bulalim ama download linkinde sorun yok herkes rahatlikla cekebiliyor.
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 tamam sirplaya hallettim sorunu açtım hatta ilk karakteri claw regeneration scrapper yaptım justice de ismi de Patro... bana bi ulasırsa birisi oyunda sevinirim saat 1 çeyreğe kadar flm oyunda takılırım şimsi sonra çıkarım bi daha artık akşam 9 dan sonra girerim anca... bu arada mum_chamberin verdiği cdlerden cohdata1.exe bozuk çıktı yani bnm verdim cd bozukmus oyunu 855 mb yi indirdim yani ama 2. cddeki patchler işe yaradı direk oyuna girdim o sayede yani artık ben de oyuna başlıcak olanlara iletebilirim oyunu bu civarlardaysalar...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 15 Eylül 2004 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 benim yapacağım işten ne hayır gelirse.. :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ayrıca menu'de options var. oradan controls a gel. mouse look olarak left shift tuşunu ata. böylece left shifte bir kere basınca mouse look moduna geçersin. mouse sağ klik ya da yine left shifte basınca mouse looktan çıkar. ben bu şekilde alıştım, daha rahat oluyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 hm evet oyle daha rahat olcak devamlı basmak zor oluyor :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Patro from Justice Coh
Öne çıkan mesajlar